Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Mnenje blogerke: kaj bomo nosili spomladi

Preverite, kakšne napovedi ima za pomladno sezono blogerka Blanka Slak Rupnik.

26.2.2015 ob 7:00

Micna4.jpg

Z vsakim lepim, novim, sončnim dnevom si bolj in bolj želim, da že pride tista prava, topla pomlad, ko začnemo skupaj s cvetjem in zelenjem še mi na novo poganjati. In pravo brstenje se bo odvijalo tudi na modnih tleh, saj so smernice in najbolj zaželeni kosi za pomlad/poletje prav tisti, ki jih najraje nosim.

gucci_spring_commercial1.jpg

Boemski videz z dolgimi hlačami na zvonec , ki bodo ravno prav predolge, da bodo skrile naša stopala. Bluze z veliko naborki, dodatki čipk in volumen v vsaki gubi. Semiš bo nepogrešljiv material pri vseh vrstah modnih dodatkov, od dolgih torb za čez ramo, do mokasink v barvi konjaka ... kot prizor iz romantičnega filma, ki se odvija na ameriškem srednjem zahodu.

porter_magazine1.jpg

Nežnost, romantika in ženskost bodo pridevniki, ki bodo najbolj zaznamovali obdobje prihajajoče tople spomladanske mode. Moje najljubše dejstvo pa prihaja z novico o modnih dodatkih in njihovo količino. Spet se začenja obdobje nešteto zapestnic na zapestju, obdobje velikih okroglih uhanov, na katerih bi se lahko zibali tudi manjši ptički, ... nešteto delikatnih, tankih, čutnih verižic različnih dolžin, prstani s kamni, ki bodo v veliki, večji in največji velikosti krasili naše roke.

Modno vzdušje bo enkratno, zelo udobno in prijazno do nas. Sama sem v pomladno/poletno vzdušje že zakorakala s parom kavbojk na zvonec in velikimi, okroglimi uhani, kateri bodo preprosto nepogrešljiv dodatek v naslednjih mesecih.

gucci_spring_commercial2.jpg

Piše: Blanka Slak Rupnik

Blanka Slak Rupnik je blogerka, ki živi in dela na Dunaju. Poleg bloga se ukvarja tudi z oblikovanjem klobukov in stiliranjem. Njene kreacije so bile med drugim predstavljene na newyorškem tednu mode. Njene zapise najdete na strani Attitudebybsr.oddajte komentar

preberite tudi

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

ne spreglejte