Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Melania Trump bi lahko rešila slovensko modo

ZDA so dobile novega predsednika, s katerim bo v Beli hiši tudi del Slovenije.

9.11.2016 ob 9:15

melania_micna.jpg

Po Jackie Kennedy Onassis in Michelle Obama, ki sta obe s svojim modnim slogom navduševali javnost, sploh prva še vedno velja za veliko modno ikono, se tudi ob selitvi družine Trump v Belo hišo lahko, vsaj v modnem smislu, veselimo pestrega dogajanja.

Z gotovostjo lahko trdimo, da bo Melania, ki je odraščala v Sevnici, zgled številnim modnim navdušenkam.

To je dokazala že med predvolilno kampanjo, ko so bili razprodani praktično vsi kosi, v katerih se je pojavila. Ogromno zanimanja je vzbudila v beli obleki srbske oblikovalke, ki deluje v Londonu, Roksande Ilinćić. Ta je bila, kljub temu, da je vredna slabih 2.000 evrov, razprodana v nekaj minutah po tem, ko se je Melania v njej pojavila ob Donaldu Trumpu na eni izmed konvencij.

Veliko se je pisalo tudi o Gucci bluzi, ki so jo v italijanski modni hiši poimenovali Pussy-bow, kar je seveda v medijih vzbudilo veliko zanimanja. Bluza za 979 evrov je skoraj razprodana, na znani spletni trgovini Net-a-porter je na voljo le še v eni številki.

Melania je zablestela tudi sinoči, ko je cel dan nosila v Ameriki izredno priljubljenega oblikovalca Ralph Laurena. Najprej se je na volitve odpravila v beli obleki, čez pa nadela čudovit kamelji plašč. Ob izglasovanju pa je Melania nosila atraktiven bel kombinezon znamke Ralph Lauren. Svilen kombinezon, ki elegantno razkriva ramo, je model Margerie in je vreden 3.561 evrov.

Očitno je, da vsi njeni izbrani kosi naredijo oblikovalcem ogromno publicitete in zagotovljeno prodajo. Bo torej velika modna poznavalka, ki bo v prihodnjih letih Donaldovega predsedovanja zagotovo postala modna ikona, izbrala obleko katerega od slovenskih oblikovalcev in s tem bistveno pripomogla k prepoznavnosti naših talentiranih kreatorjev?

Zbrali smo nekaj kosov iz aktualnih kolekcij slovenskih oblikovalcev, za katere se nam v uredništvu Mične zdi, da bi Melanii odlično pristajali.

Avtor: Da. M. 
Foto: Reuters, Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

Vse prednosti in slabosti seksa pod prho

ne spreglejte