Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kostim je nazaj

Za vse, ki ste občudovale svoje mame, ko so te šle v službo.

15.9.2015 ob 8:15

kostim_obrezana.jpg

Če ste se odločile resno zakorakati v jesen, potem si omislite hlačni kostim. Ti so letos izjemno modni, vrnili so se med smernice, nosimo pa jih lahko čisto povsod.

Že slediš Mični na Facebooku?

 Seveda ne istega za vsako priložnost, oblikovalci so jih namreč razdelili glede na namen, strogo krojene za poslovne sestanke, nepredvidljivo zabavne za neformalna srečanja in elegantno lesketajoče se za večerne zabave. Ja, tudi zvečer ga lahko izberete.

Torej, letošnjo jesen pri izbiri hlačnih kostimov razmišljajmo zunaj svojih okvirov. Dovoliti si bomo morali več barv, najbolj modne so oranžna, rdeča in gorčična. Prav tako se bo treba sprostiti pri izbiri krojev, saj poskušajo oblikovalci klasični kostim predstaviti na neklasični način. Večerne obleke pa so še posebno posebne. Materiali so lahkotni in svetleči, zato zraven pristajajo tudi sandali, ki ste jih nosile le s krili. Večerni kostimi se najlepše kombinirajo s preprosto majico s kratkimi rokavi – tako ustvarimo mladostnejši videz, ki je pripravljen na zabavo. Najdrznejše pa pod ženski smoking oblečejo le nedrček.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte