Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kosi, ki ženske dokazano naredijo privlačnejše

Vsaka si kdaj želi malce poudariti svoj seksapil in ženstvenost. Ti kosi vam bodo pri tem uspešno pomagali.

29.8.2015 ob 7:00

Milano150b.jpg

Ženske lahko svojo privlačnost izpostavijo brez posebnega napora: poudarijo svoje obline, zakrijejo "napake", ki se jim ne zdijo privlačne, in uspeh je zagotovljen. Podoben učinek je dosežen z rdečo šminko.


Že slediš Mični na Facebooku?

A to še ni vse. Moški si bodo vratove lomili tudi, ko si boste nadeli naslednje kose:


Preberite si še:

ParistrS15249-bg.jpg

Visoke pete. Nedavna raziskava, ki so jo objavili v strokovni reviji Archives of Sexual Behavior, je pokazala, da visoke pete povečajo privlačnost ženske. Dame, ki nosijo pete, naj bi imele večje možnosti, da moški pristopijo do njih.

Rdeča oblačila. Rdeča barva privlači moške, kar je prav tako znanstveno dokazano. Še več - ženske drugo žensko, ki nosi rdečo obleko, vidijo kot seksualno grožnjo. To je povezano s tem, da ženska v rdečem privlači moške in jo zato ostale vidijo kot tekmico.

Mala črna obleka. To je precej predvidljivo, a vedno deluje. Slavna modna oblikovalka in modna kritičarka Elizabeth Hawes je nekoč dejala: "Pet od petih moških bodo dvakrat pogledali žensko, ki nosi črno obleko."

Topi in obleke brez naramnic. Raziskava, ki so jo izvedli na univerzi New South Wales, je presenetljivo pokazala, da moške bolj privlačijo razgaljene ženske roke kot noge. Zato se poglobite v izbiro majic, srajc in oblek brez rokav in naramnic.

Oprijeta obleka. Če ste malce sramežljive in ne marate izpostavljati svoje kože, bo oprijeta obleka tudi brez tega pokazale vaše atribute. Izberite takšno, ki se vam tesno prilega, a se v njej lahko svobodno gibljete in počutite odlično.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

ne spreglejte