Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kosi, ki jih mora ob vstopu v trideseta imeti vsaka

V dvajsetih se eksperimentira s stilom, ob vstopu v 30. pa je dobro imeti kose, ki izražajo lepo urejeno damo.

8.3.2015 ob 7:30

ParisstrS1516.jpg

Ob vstopu v trideseta leta ni več prostora za neresne modne kose, ki kradejo prostor v omari. Čas je za klasiko, za večno lepoto in kose, ki bi jih z veseljem nosile tudi v štiridesetih.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Klasični salonarji

Ne glede na to, ali nosite pete ali ne, morate v omari imeti vsaj dva para klasičnih salonarjev – v črni in kožni barvi. Salonarji morajo biti dobro izdelani, vsestranski, popolnoma se vam morajo prilegati, predvsem pa morajo biti brezčasni.

Dober hlačni kostim

Ne glede na to, kaj in kje delate, je dober hlačni kostim nujen za vsako žensko v tridesetih letih. Začnejo se namreč pojavljati dogodki in sestanki, ki zahtevajo določeno mero resnosti in profesionalnosti, to pa boste najlažje dosegli s črnim kostimom, ki naj bo krojen tako, kot da je bil narejen samo za vas.

Lepa ročna ura

Klasična ročna ura je večen kos, v katerega je vredno vložiti nekaj več denarja. Če ne marate nakita, je lahko odlična pika na i vašemu stilu.

Izbrani odtenek šminke

Take stvari žensko delajo nepozabno. Izberite odtenek rdeče, ki vas najbolje definira, in se ga držite. Naj postane vaš prepoznavni znak.

NewYorkstrS15133.jpg

Prepoznavna dišava

Enako velja za parfum oziroma dišavo, ki izraža vaš stil. Če niste za parfume, izberite prepoznavni losjon, olje za telo ali kremo za obraz, ki diši omamno.

Nakit, ki ga ne boste hoteli sneti

Seveda govorimo o pravem nakitu, ki je večen, in ne o kiču, ki ga lahko kupite za 10 evrov. Naj gre za prstan, ogrlico ali zapestnico, poiščite klasičen nakit, ki vas izraža.

Večna torbica

Čeprav ne vidite smisla v zapravljanju na stotine evrov za torbico, ki se bo z leti ogulila, je vseeno dobro imeti kakšno, ki izraža večno klasiko. Tako v nevtralnem odtenku, v preprostem stilu, brez nepotrebnega kiča, in tako, ki jo boste lahko nosili na večerne elegantne dogodke in na dnevne sproščene klepete s prijateljico.

Popoln zimski plašč

Tega vsaka ženska išče skoraj vsako zimo. A naj se iskanje konča z enostavnim kosom klasičnega kroja v večni barvi. Črna je logična izbira, brez pomisleka pa si lahko privoščite tudi takega v kamelji ali peščeni barvi. Vsekakor ga poiščite pri priznani znamki in ne pri poceni modnih verigah.

Mala črna obleka

Ki pravzaprav naj ne bo več tako »mala«. Dolžina naj sega največ pet centimetrov nad koleni, dekolte pa naj bo diskreten in ne razgaljen. Blago naj bo koži prijazno, kroj pa lepo prilegajoč se.

Avtorica: B. G.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

Trije glavni krivci, da moški v postelji odpove

ne spreglejte