Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Končno crocsi, ki vam jih ne bo nerodno obuti?

Udobje, o katerem vsi govorijo, je končno tudi očem prijazno.

16.5.2018 ob 8:37

13323739_10154424604795827_2761710465396416819_o.jpg

Že res, da že več kot desetletje spadajo med najbolj udobna obuvala, a večina modnih navdušencev, se crocsov izogiba v velikem loku. Penasti natikači so po njihovem mnenju najgrše obuvalo na svetu, a kljub temu so še vedno med odlično prodajanimi in zelo zaželenimi artikli tudi v Sloveniji.

Čeprav so se v preteklosti v podjetju skušali na vsak način približati tudi trendseterjem in modnim influenserjem jim to ni uspelo.

K temu ni pripomoglo niti s sodelovanjem z Drew Barrymore in sodelovanje na londonskem tednu mode, ko so se leta 2017 v njih po pisti sprehajale manekenke, ki so nosile kreacije Christopherja Kanea.

Prav tako leta 2017 so crocse predstavili tudi na modnem tednu v Parizu. Manekenke so crocse s platformo nosile  na reviji Balenciage.

Letos končno preobrat? 

A to leto bi se vendarle lahko prikupili tistim, ki cokla ne prebavljajo. Crocs je namreč ustvaril natikače, ki jih ne bo nerodno obuti niti njihovim največjim nasprotnikom.

Modni natikači, ki so jih popestrili z bleščečimi črnimi kamni, bronastimi in srebrnimi dodatki, so na voljo tudi v na slovenskih trgovskih policah. Stanejo pa približno 40 evrov.

Avtorica: P. Pa. 
Foto: arhiv proizvajalca


oddajte komentar

preberite tudi

To je razlog, da si po rekreaciji želite seksa

Osem najboljših položajev za hitri seks

Pet nasvetov, ki vajino zvezo varujejo pred razhodom

ne spreglejte