Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Klasika s preobratom

Trenč plašči jeseni doživljajo spremembe.

1.9.2015 ob 8:15

Paris43.jpg

Se tudi vi že veselite jesenskih kosov ter že sestavljate kombinacije, ki jih boste nosili takoj, ko se bodo stopinje spustile navzdol? Eden izmed kosov, ki se ga ljubitelji klasične mode veselijo vsake jeseni, je zagotovo trenč plašč, saj je ta postal ikoničen že takoj, ko je prvega izdelal Thomas Burberry. A osnova prehodnih sezon to jesen dobiva rahlo preobrazbo.


Že slediš Mični na Facebooku?

NewYork.jpg

Tudi trenč plašč se namreč ni mogel upreti trendom in zato bo jeseni doživel spremembe. Za njih so modni blogerji poskrbeli pri sodelovanju z newyorškima znamkama Veda in Man Repeller. Izhajali so iz osnovnega kroja in barv, kot so olivno zelena, bež in mornarsko modra, ter jih z različnimi dodatki popestrili. Tako so trenči dobili satenast pas v drugi barvi.

Jesenski plašči so spremembe doživeli tudi pri drugih znamkah, nekje se prelivajo barve, všiti so jim kosi blaga, ki so polni potiskov, drugi oblikovalci pa so bili celo tako drzni, da so  spremenili kroj, a jim je kljub temu uspelo ohraniti bistvo. Modno poseganje v tradicijo to jesen napoveduje pestro izbiro za vse, ki ljubijo modo, a v svoji omari zbirajo klasične kose.

Avtorica: Daša Mavrič

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

Komu je namenjen ekskluzivni erotični klub, kamor smejo le lepe ženske?

Ločeni spregovorili o tem, kaj je bila kaplja čez rob (razlogi za ločitev)

Osem lastnosti žensk po 40. letu, ki povsem očarajo mlajše moške

ne spreglejte