Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kaj obleči k različnim barvam čevljev (ideje za modne kombinacije)

Če za vsako priložnost iz svoje omare izvlečete isti par, po možnosti črnih čevljev, ste morda obtičali v rutini.

14.5.2019 ob 3:57

roza_cevlji_salonarji.jpg

Poletje je idealna priložnost, ko lahko svojemu slogu podarite nov zagon in se poigrate z barvo obutve: od kovin in pastelov do svetlih, drznih odtenkov - obstaja cela mavrica elegantnih barvnih čevljev, ki samo čakajo na vas.

A pogosto se zatakne pri tem, s kakšne barve oblačili jih skombinirati. Ponujamo vam nekaj preprostih in uporabnih idej, s katerimi lahko vaši čevlji - pa naj bodo rumeni, zeleni ali rdeči - najdejo pot iz omare in osvežijo vaš izgled.


Čevlji v rdeči barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_rdeci.jpg

So nedvomno drzni in privlačni. Pritegnejo pozornost, še posebej, če jih boste kombinirali s klasičnimi črno belimi kosi oblačil. Tudi roza in oranžna se bosta z vašimi čevlji lepo ujemale. // Na zgornji fotografiji čevlji UPcollection, Mass (49,99 €)


Čevlji v zeleni barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_zeleni.jpg

Zeleni čevlji ponavadi niso izbira na prvo žogo, vendar so lahko res nekaj posebnega. Dobro se podajo k oblačilom v oranžnih odtenkih, pa tudi k rumenim, črnim, rjavim, nevtralnim tonom ali črtastim mornarskim oblačilom. // Na zgornji fotografiji čevlji Mango (49,99 €)


Čevlji v kožnem odtenku

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_nude_rumeni.jpg

So odlična nevtralna alternativa črni barvi, sploh, kadar črni čevlji pri celotnem stajlingu delujejo pretežko.

Ko boste naslednjič oblečeni v belo, krem, sivo ali rdečo obleko, obujte čevlje v kožnem odtenku in opazili boste razliko, saj poleg tega, da omehčajo stajling, tudi optično podaljšajo noge. // Na zgornji fotografiji čevlji Graceland, Deichmann (22,90 €)


Čevlji v roza barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_roza_pink.jpg

Modno, žensko in sladko. Barve povežite s pastelnimi odtenki, kot so svetlo modra ali zelena zelena barva, ali z barvami, ki se ujemajo z rožnato ali oranžno barvo.

Kar zadeva osnove, bela izgleda sveža s koralom in roza, medtem ko siva ponuja mehkejšo alternativo standardni črni. // Na zgornji fotografiji čevlji UPcollection, Mass (39,99 €)


Čevlji v rumeni barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_rumeni.jpg

Rumeni čevlji so zabavni in njihov drzni odtenek pride do izraza, ko jih kot piko na i vašemu stajlingu dodate k preprosti, enobarvni obleki. Odlično se ujemajo z vsemi odtenki modre barve in jeansa, zelo elegantni boste videti v mornarskih črtah in rumenimi čevlji. // Na zgornji fotografiji čevlji Mango (29,99 €)


Čevlji v modri barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_modri.jpg

Ne glede na to, ali izberete nežne ali močnejše odtenke te barve, čevlji v modrem odtenku nedvomno izgledajo čudovito, ko so združeni z modrimi odtenki. Če dodate še nekaj belega za svežino in popestrite z nekaj rumene ali zelene barve, boste imeli nepremagljiv stajling. // Na zgornji fotografiji čevlji UPcollection, Mass (39,99 €)


Čevlji v zlati barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_zlati.jpg

So izjemen in vpadljiv dodatek k vsaki obleki. Priporočljivo je, da jih ne kombinirate z drznimi vzorci, čudoviti so v kombinaciji z bogatimi nasičenimi barvnimi kot so rdeča, smaragdna, modra in burgundska. Za bolj uravnotežen videz dodajte še odtenke bele ali črne barve. // Na zgornji fotografiji čevlji Asos (41,99 €)


Čevlji v srebrni barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_srebrni.jpg

Nekoliko futuristični srebrni čevlji delujejo ostro in elegantno. Edinstvena barva je najbolj primerna, ko je združena s hladnimi osnovnimi odtenki, kot so črna, modra in bela. Tople barve bodo dopolnile hladen videz srebra. Na primer v rdečih, rožnatih in toplo bež tonih. // Na zgornji fotografiji čevlji Relance, Mass (130 €)


Čevlji v sivi barvi

moda_cevlji_pomlad_poletje_2019_sivi.jpg

Čeprav to ni priljubljena barva obutve, se na modnih brveh pojavlja vse pogosteje. Četudi so sivi čevlji nekoliko manj opazni, z njimi dosežemo, da toliko bolj izstopajo ostali modni dodatki in barve naših oblačil. Izberite sive petke ali škornje iz semiša in jih kombinirajte z različnimi barvnimi slogi. Lepo se podajo tudi na različne potiske in cvetlične vzorce. // Na zgornji fotografiji čevlji Asos (24,99 €)


Pripravila: S. S.

Foto: Unspash in gradivo proizvajalcev

Preberite še: Poglejte, tudi jaz ga imam! Zvezdnice, ki se ne sramujejo celulita in 10 zvezdnic, ki so jim sloviti modni kreatorji rekli ne (in sedaj to obžalujejo)

Priporočamo tudi: Skrivnost žensk, ki jim nikoli ni treba na dieto


oddajte komentar

preberite tudi

Pet noro zabavnih seksi poz in trije razlogi, zakaj jih morate spoznati

Kaj pomenijo sanje o orgijah, prevari ali vrnitvi k bivšemu

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

ne spreglejte