Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Izjemen uspeh slovenske manekenke v Parizu. O njej pisal tudi Vogue

Majo Mihelič so Parizu postrigli na kratko.

6.10.2019 ob 5:45 | Avtor: M. T. (revija Suzy)

Izjemen uspeh slovenske manekenke v Parizu. O njej pisal tudi Vogue

Slovenska manekenka Maja Mihelič se je v svojem ekskluzivnem debitantskem nastopu po pariški modni brvi sprehodila za znamko Givenchy. S tem je svetovno javnost močno opozorila nase, še posebno ker jo je tik pred začetkom šova v zaodrju postrigel najslavnejši frizer Guido Palau.

Najprej je bila šokirana, ko je izvedela, da se bo morala posloviti od svojih dolgih las, čeprav je v preteklosti že bila kratkolaska, a takšne spremembe ni pričakovala.

Vendar je sledil nepričakovan odziv, saj so jo vsi pomembni mediji izpostavili, o naši vzhajajoči manekenski zvezdi pa je poseben članek pripravil celo Vogue. Po dveh dneh se je Maja že spoprijateljila z novo pričesko, ki naznanja prihajajoče trende, ko bodo v modi spet kratki lasje, kakršne so nosili v devetdesetih.

Maja iz slovenske agencije Immortal Models je z ekskluzivo za Givenchy dosegla enega naših največjih uspehov v zadnjih letih, za kar je bilo vredno žrtvovati tudi dolge lase.

 

Morda vas zanima še: Ko sem jo dobil v naročje nisem imel občutka, da je moja hči (resnična izpoved očeta s poporodno depresijo)

Preberite tudi: Horoskop: Pet, v ljubezni (preveč) previdnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte