Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

#HMBalmaination svoj pohod začela v blišču

Modna hiša Balmain in znamka H&M sta v New Yorku poskrbeli za spektakel.

21.10.2015 ob 9:20

BFA_HMxBalmainGigibg.jpg

Modna revija ob predstavitvi kolekcije Balmain za H&M je zagotovo najbolj odmeven modni dogodek tega tedna, ki pa bo odmeval še kar nekaj časa. Zaradi oblek, zvezdniških manekenk ali vrnitve Backstreet Boysov?


Že slediš Mični na Facebooku?

Za spektakel so poskrbeli prav vsi, spektakularne so namreč že same kreacije, ki bodo na policah trgovin od 5. novembra dalje, oziroma bolje rečeno - le 5. novembra. Sodelovanja velikih modnih imen s švedsko znamko H&M namreč prav vsako leto privabi številne ljubiteljice mode, ki oblačila razgrabijo v nekaj urah.

Večer najsijajnejših zvezd

Kreativni direktor Olivier Rousteing je povedal, da mu sodelovanje z znamko pomeni veliko čast. "Nocoj so se mi uresničile sanje. Energija in vzdušje sta neverjetna, nastop skupine Backstreet Boys pa nepozaben. Nocojšnje revije ne bom nikoli pozabil," je po dogodku povedal Rousteing.

Bleščeče kreacije, ki odsevajo slog hiše Balmain ter so ustvarjene za ženske, ki imajo rade moč, glamur in bogate detajle, so nosile Gigi in Bella Hadid, Kendall Jenner, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss in Joan Smalls. Del glamuroznega večera v New Yorku pa so bile tudi gostje revije, med katerimi lahko najdemo Rosie Huntington-Whiteley, Diane Kruger, Ellie Goulding in Kylie Jenner, ob kateri je sedel Lewis Hamilton, ki naj bi se videval z njeno sestro Kendall.

Na družabnih omrežjih vse dogodke in kreacije Balmain za H&M najdete pod oznako #HMBalmaination.

Avtorica: Da. M.

Foto: H&M


oddajte komentar

preberite tudi

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

Zato nikoli nikogar ne prosite za ljubezen

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

ne spreglejte