Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Foto: Sproščena Severina navdušena nad petkovim večerom na LJFW

Ljubljanski teden mode LJFW smo sklenili s šopkom vročih modnih napovedi, pa tudi s četico znanih obrazov, ki je modni navdih iskala v prvih vrstah ob modni brvi.

9.4.2018 ob 7:10

micna.jpg

Za nami je še en pomladni Ljubljanski teden mode, kjer smo spremljali modne revije uveljavljenih tujih in domačih modnih oblikovalcev, ki so se tudi tokrat izkazali s kakovostnimi in dostopnimi kreacijami iz celotne regije.

Sklepni dan so zaokrožile kreacije znamk Things I miss & Studio Marković (SI), Maks (HR), Tanja Uvera (SI), Madame Demode (HR), Dioralop (HR), Kaviy Couture (HR), Andy’s (HR), nova kolekcija obutve Mass in Petja Zorec (SI).

micna1.jpg

Kot ambasadorka Massa se je revije udeležila tudi hrvaška zvezdnica Severina, ki je nasmejano kramljala z obiskovalci, modne trende pa iz prve vrste spremljala v družbi Tomaža Miheliča, modnega agenta, in pa nekdanjega atleta Boruta Bilača, ki je včasih delal v Massu, si je pa s Severino celo tako blizu, da je bil med gosti na njeni poroki z Igorjem Kojićem. Kot smo izvedeli od organizatorjev tedna mode, je bila Severina nad petkovim večerom v Ljubljani navdušena, nekatere znamke, ki so se predstavile na LJFW, že pozna. Na tednu mode jo je spremljal dolgoletni menedžer, organizatorji pa so nam še zaupali, da hrvaška zvezdnica ob svojem obisku ni imela prav nobenih posebnih zahtev. »Bila je povsem sproščena in zelo prijazna,« so povedali posebej za Mično.  

Izbrani kosi kolekcij, ki smo jih ujeli na tednu mode, bodo od 13. aprila naprej naprodaj tudi v Pentlja Concept Store, uradnem showroomu LJFW.

Avtor: F. M.

Foto: Kristijan Švab, Mimi Antolović, Valentina Preziuso


oddajte komentar

preberite tudi

Priložnost, ob kateri moški najpogosteje varajo

Sedem pasti poletnega seksa

Zakaj bi morali pred seksom popiti kozarec vode

ne spreglejte