Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

FOTO: Kdo je šik gospa, ki je obraz lepotne kampanje

Model in mankeneka z več kot 40 let dolgo kariero.

31.3.2018 ob 4:55

tvoncica_mimi_micna_1.jpg

Zadnje tedne nas s plakatov znane slovenske kozmetične znamke Afrodita navdušuje obraz šarmantne gospe, ki dokazuje, da so zrela leta in sivi lasje še kako šik. In kdo je obraz linije Ageless? 

Zvončica Vučković je hrvaška dolgoletna manekenka, model in tudi igralka. Kot piše hrvaški portal 24sata si je Zvončica želel postati balerina, saj je do 16. leta plesala v Hrvaškem narodnem gledališču. »A sem preveč zrasla in moje sanje o baletni karieri so izginile. Nato se je rodilo nekaj novega, izkoristila sem višino in se posvetila manekenstvu,« je povedala za omenjeni portal.

 

zvoncica_mimi_micna_2.jpg

Kmalu je Hrvaška postala premajhna in njena pot se je nadaljevala v Parizu, Rimu, Milanu … Zvončica Vučković je delovala v času Naomi Campbell, Jerry Hall, Linde Evangeliste, Claudie Schiffer, Christy Turlington in Helene Christensen.

Sodelovala je s številnimi priznanimi modnimi kreatorji in hišami kot so Giorgio Armani, Gianfranco Ferre, Moschino, Jean-Paul Gaultier.

Trenutno živi v Zagrebu. Zase rada reče, da ni pomembno kje živiš, temveč kako se počutiš v svoji koži.

Siva barva zaradi pomanjkanja časa

Njeni sivi lasje so njen zaščitni znak. Z barvanjem las je prenehala po 35. letu starosti, ko v času materinstva ni imela več časa zase. Zato se je ostrigla na kratko ter prenehala z barvanjem. Od takrat nosi sivo barvo las, kar se je pokazalo za odlično idejo, saj je navdušila modni svet.

zvoncica_age.jpgKKK_9807.jpg

Zvončica se je ta teden udeležila predstavitve Afroditine linije Ageless.

Sedaj, pri 60. letih, vlogo modela jemlje kot hobi in zabavo. V vlogi manekenke, ki se odlično počuti na brvi smo jo v Ljubljani videli jeseni, ko je na Mercedes-Benz Fashion Week nosila kreacijo Akulture, oblikovalke Alenke Globočnik

»Če me boste želeli pri 70., ne bom imela nič proti. Ženskam z veseljem pokažem, da je možno dobro izgledati in se počutiti mladostno ne glede na leta, ki jih štejemo,« je zaključila.

--> Fotografije za lepotno kampanjo je posnela priznana slovenska fotografinja Mimi Antolović. Intervju, ki ga je Mična naredila z Mimi, najdete TUKAJ.

A post shared by ZVONA (@zvonavuckovic8) on

A post shared by ZVONA (@zvonavuckovic8) on

A post shared by ZVONA (@zvonavuckovic8) on

A post shared by ZVONA (@zvonavuckovic8) on

A post shared by ZVONA (@zvonavuckovic8) on

Avtorica: Da. M. 
Foto: Mimi Antolovič, Afrodita, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

7 stvari, ki se zgodijo pred prevaro (v vsaki zvezi!)

Zakaj ne morem nehati razmišljati o svojem bivšem? To so pravi razlogi!

'Nedolžno' spogledovanje je lahko škodljivo (in to je razlog, zakaj)

ne spreglejte