Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Foto: Kaj nosijo znane Slovenke na najbolj modnem dogodku MBFWLJ

V prestolnici se je konec tedna odvijal Mercedes-Benz Fashion Week, kjer so svoje kreacije na modni brvi predstavili domači in tuji oblikovalci. In čeprav naj bi poglede usmerjali nanje, pa je pomemben del tedna mode tudi na obiskovalcih.

14.5.2018 ob 9:37

micna.jpg

Modna srenja se je te dni zlila v prestolnico, kjer je na Gospodarskem razstavišču potekal teden mode, dogodek, kjer modni poznavalci napovejo trende za prihajajoče mesece v drugi polovici leta, modni navdušenci med obiskovalci pa se poleg kreacij veselijo tudi priložnosti, da pokažejo … no, kar same sebe! 

Tudi na letošnji edinici MBFWLJ ni bilo drugače, saj smo med gosti videli kar nekaj čudovitih oprav, tudi šopek nenavadnih, a brez večjih ekscesov, modne smernice (ali kaj drugega) pa je prišlo preveriti tudi kup znanih obrazov.

micna28.jpg

S prve vrste so vroče trende lovile Senidah, Anela Šabanagić, Alma Kochavy, Hannah Mancini, Saša Pavlin Stosić, Raiven, Gorka Berden, Ula Furlan in Tjaša Železnik, z zaročenko Senko Halebić je modne trende preveril tudi svetovno znani slovenski didžej Uroš Umek, med pretežno ženskimi obiskovalci pa so modni navdih našli še plesalec Anže Škrube, Aljoša Bagola in Saša Dončić. Koga vse smo še ujeli, preverite v spodnji fotogaleriji.

Avtor: F. M.

Foto: Jure Makovec, Žiga Intihar, Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

Trije znanstveni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški

Vse prednosti veganskih kondomov

Podoba, ki razkriva vašo ljubezensko usodo: kakšni ste, ko se zaljubite

ne spreglejte