Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Fashionistke navdušene nad novimi modeli adidas Tubular

Edinstveni modeli copat adidas Tubular so že osvojili tudi naše fashionistke.

28.11.2016 ob 11:09

PR_Prva Liga-v2.jpg

adidas Adidas je predstavil nove copate iz neobičajne linije adidas Tubular, ki napovedujejo upor konvencionalnim trendom. Najnovejši modeli ostajajo zvesti svoji provokativni silhueti in so s seboj prinesli pravo modno revolucijo, saj dajejo moč tistim, ki so dovolj pogumni za nekonvencionalen korak. Med predstavljenimi modeli, ki so že na voljo tudi v naših trgovinah, sta nas najbolj navdušila ženski model Tubular Viral W in moški model Tubular Radial. Prvi so že prevzeli igrive ljubiteljice črne barve, saj so odeti v elegantno črnino, po belem podplatu pa so razpršene črne pike.

Moški model, ki prihaja v belem odtenku, pa je s svojim nevtralnim izgledom že prepričal modne zanesenjake, saj je kot nalašč tako za dnevno potepanje kot tudi za posebne večerne priložnosti.

PR_Prva Liga-v22.jpg

Pri kreiranju novih Tubularjev je adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, atipično figuro in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. Med drugim so opremljeni z unikatnim EVA-podplatom, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.


oddajte komentar

preberite tudi

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

ne spreglejte