Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Edina oblikovalca, ki bi v petek lahko oblekla Melanio

Edina, ki se ne ozirata na mnenje javnosti.

18.1.2017 ob 10:15

melania_RTX2QKWY_manjsa.jpg

Po pisanju portala Buro24/7 se še ni zgodilo, da bi imela bodoča prva dama toliko težav z iskanjem obleke za inavguracijo, kot jo ima Melania Trump.

Žal njene težave niso posledica prevelike izbire, temveč ker je večina oblikovalcev javno zavrnila sodelovanje pri oblikovanju obleke za slavnostni dogodek. Javnost namreč mnoge oblikovalce, ki so z Melanio že sodelovali zasuje z negativnimi komentarji. Ti so namreč zapolnili prostor pod fotografijo, ki jo je Stefano Gabbana objavil na svojem Instagramu. Na fotografiji je bila Melania oblečena v kreacijo Dolce&Gabbana, komentatorji pa so oblikovalca označili za izdajalca.

Med redkimi svetovno znanimi oblikovalci, ki se ne ozirajo na mnenje javnosti v primeru Melanie, sta Karl Lagerfeld in Ralph Lauren. Tako mnogi predvidevajo, da bo Melanio oblekel eden od njiju. Ralph Lauren se zdi logičen izbor, saj je ameriški oblikovalec, ki redno oblači trenutno najbolj slavno Slovenko. Lagerfeld pa je druga možnost, za katerega pa ne vemo, ali bo izbral kreacijo lastne znamke, hiše Chanel ali Fendi.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte