Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Coachella: sezona vročih stajlingov za poletne festivale je odprta!

Koledarsko leto glasbenih festivalov vsako leto konec aprila odpre Coachella, festival, kjer se poleg glasbenih presežkov pišejo tudi modni trendi prihajajočega poletja.

29.4.2016 ob 6:30

Screen Shot 2016-04-26 at 17.29.31.png

Sezona sončnih glasbenih festivalov je odprta! Eden najbolj kultnih glasbenh festivalov Coachella vsako leto poteka dva konca tedna v aprilu. V bližino mesteca Indio, ki leži v puščavi Colorado v Kaliforniji, pa že od leta 1999 vsako leto prinese več obiskovalcev.

Festival, kjer pod odrom plešejo tudi svetovne zvezde

Festival v puščavi vsako leto gosti velika glasbena imena, a tudi med obiskovalci je vsako let več zvezdnikov. Šestdnevni festival vsako leto privabi tudi 100 tisoč ljudi dnevno, med rednimi gostjami pa so bogata dedinja Paris Hilton, manekenke Alessandra Ambrosio, Chiara Ferragni, Amber Rose in Kendall Jenner, njena mlajša sestra Kylie, pa igralke Vanessa Hudgens, Jessica Alba in Lea Michele, pod odrom pa sta že plesali tudi glasbenici Katy Perry in Taylor Swift.

Čipke in veliko gole kože

Eden najbolj obiskanih glasbenih festivalov na svetu pa je tudi dober napovednik za poletne trende, ki poleg čipk in boemskih kit napovedujejo tudi veliko gole kože. Poglejmo, kaj so oblekle zvezdniške obiskovalke, ki so festivalske utrinke delile tudi na Instagramu.


oddajte komentar

preberite tudi

6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

12 seksualnih tipov: kateri ste vi in kakšen je vaš popoln partner?

7 manj znanih (a neprecenljivih) prednosti samskega stanu

ne spreglejte