Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Brez petk: Kako pridobiti nekaj dodatnih centimetrov

Če si občasno zaželite dodatnih centimetrov, a niste ženska za visoke petke, so ti nasveti kot nalašč za vas.

16.11.2015 ob 10:45

New306.jpg

Verjeli ali ne, optično se lahko povišate tudi brez pomoči čevljev z visokimi petami. Mična ima za vas štiri enostavne in hitre trike, s katerimi boste to dosegle.

Oblecite hlače z visokim pasom. Takšna izbira hlač optično precej podaljša noge, enako velja za krila. Če si kljub temu želite še dodatnih centimetrov, dodajte udobne čevlje s peto. A tudi v balerinkah boste že kandidatka za manekenko.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Hlače z visokim pasom bodo morda naredile veliko več kot visoke pete.

Čevlji naj se ujemajo s hlačami. Če boste k hlačam obule čevlje v enaki barvi, boste spet ustvarile optično prevaro in na videz podaljšale noge, ne glede na to, ali boste obule pete ali ne. Povsem druga barva čevljev pa vam lahko navidezno odvzame nekaj centimetrov, seveda odvisno, za kakšne čevlje gre. Takšen scenarij je najverjetnejši pri gležnjarjih.

Od glave do pet v eni barvi. Enobarven videz ne bo podaljšal le vaših nog, temveč tudi trup in roke. Takoj se lahko prelevite v manekenko, za katero se obračajo glave. Monotonost razbijte s torbico ali nakitom v povsem drugi barvi.

Izberite čevlje s platformo. Naj gre za čevlje s peto ali brez, nekaj centimetrov platforme bo vedno pripomoglo k vaši višji verziji. Pazite le, da platforma ne bo previsoka, da boste še vedno lahko brez težav hodile.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte