Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Beyoncéjin stilist ustvaril ovitek za mobilnik, ki priskrbi popoln selfie

Tako preprosta, a učinkovita ideja!

6.1.2016 ob 10:45

ty-lite1.jpg

Če radi delate selfieje, bo tale ovitek po selfie palici naslednja stvar, ki jo morate imeti. Gre za ovitek, ki ima vgrajene LED lučke, ki razsvetlijo rob mobilnika. S tem ustvarijo popolno svetlobo, kakršno potrebujejo vizažisti in frizerji okoli ogledala, ko vas urejajo.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Genialno idejo je dobil Ty Hunter, ki se sicer preživlja kot stilist slavne pevke Beyoncé. Osvetljenega ovitka se je domislil, ko je nekega dne ležal v postelji in se preko video kamere pogovarjal s prijateljem, a mu svetloba ni bila naklonjena. "Hotel sem izgledati dobro, a se mi ni ljubilo vstajati in prižigati luči!".

So vas lučke že premamile?

Ty je svetleči ovitek poimenoval Ty-Lite in ga že poslal v prodajo. Ty-Lite omogoča tri nastavitve: umirjeno svetlobo za fotografiranje zunaj, toplo, izrazitejšo za fotografiranje v notranjih prostorih in svetlobo, ki ustreza obema. Ob tem dodaja, da lahko moč svetlobe prilagajte v vseh treh primerih.

In še cena? Ty ovitke prodaja preko svoje spletne strani, za 79,99 ameriških dolarjev. Dobre fotografije pač niso poceni!

Avtorica: B. G.

Foto: Ty-Lite


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte