Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Barva, ki jo obožujemo to poletje

Kot sonce, tik preden zaide v morje.

17.7.2017 ob 7:40

naslovna.jpg

Poletje nam je postreglo z eno najtoplejših barv - opečnata barva je osvojila modne navdušenke in je preprosto rečeno barva tega poletja.

Ubito rdeča, oranžkasta, ki v resnici to ni, barva, ki jo najlažje opišemo kot barvo opeke, je pravo nasprotje močnim fluorescentnim odtenkom, ki so kraljevali pred leti, prav tako nas ne spomni na nekoč priljubljene pastele.

Opečnata bolj sodi v slog ljubiteljev temno zelene, žametno vijolične, gorčično rumene … Torej za vse, ki veste, da zemeljske barve v vas vzbudijo najpristnejšo lepoto. Skoraj vse kose lahko najdemo v opečnati barvi, prevladujejo lahkotne dolge obleke, izjemno lepe so široke lanene hlače, oblikovalci pa so si v tej barvi zamislili tudi espadrile, torbice in razne druge dodatke.

kolaz.jpg

Z njo so ustvarjali v hišah Balenciaga, Chloe, Valentino, kjer so kreirali čudovite dolge obleke, modna znamka Gucci ponuja lep tanek šal, sestri Olsen, ki ustvarjata pod znamko The Row, pa sta ustvarili opečnate čevlje. Victoria Beckham si jo je zamislila v nekoliko bolj oranžastem odtenku, ki spremlja krila in hlače. Prepričala je tudi oblikovalce pri Mangu, Zari in H&M, kjer ponujajo veliko opečnatih kosov, od kopalk, kril, torb do obutve. 

In katere napovedovalke modnih smernic opečnato barvo najbolje nosijo? Julie Sariñana, Pam Hetlinger, Jacey Duprie in Evangelie Smyrniotaki družijo milijoni sledilcev na instagramu, spremljanje zadnjih modnih trendov, dejstvo, da vse, kar oblečejo, postane najbolj zaželeno oblačilo in pa seveda letošnja romanca z opečnato rdečo.

A post shared by Jacey Duprie (@damselindior) on

A post shared by Jacey Duprie (@damselindior) on

A post shared by Jacey Duprie (@damselindior) on

A post shared by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on

Avtorica: Da. M. 
Foto: Net-a-porter, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

Priložnost, ob kateri moški najpogosteje varajo

Sedem pasti poletnega seksa

Zakaj bi morali pred seksom popiti kozarec vode

ne spreglejte