Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

AMA: Drzna Chrissy Teigan na rdečo preprogo brez spodnjic

Včerajšnja podelitev glasbenih nagrad je bila prava poslastica tudi za modne navdušence.

21.11.2016 ob 7:25

Reuters_Pictures-20161121030551-02361500.jpg

Čez lužo je potekala podelitev nagrad American Music Awards, nekatere zvezdnice pa so s svojimi opravami na rdeči preprogi poskrbele, da so se bo o njih še dolgo govorilo.

Spet preveč gole kože?

Tudi tokrat ni manjkalo globokih dekoltejev, kratkih kril, prosojnih tkanin, manekenka Chrissy Teigan pa je šla celo tako daleč, da pod svojo obleko ni nosila spodnjega perila. Fotografom in snemalcem je seveda uspelo v svoje kadre ujeti tudi trenutke, ko je Chrissy povsem razgalila svoje intimne predele, a očitno je to ni preveč skbrelo.

Med tistimi, ki so s svojo opravo naravnost šokirale je bila tudi pevka Z Lala. Njeni frizerji so za učvrstitev njene pričeske gotovo porabili kar precej preparatov, vse skupaj pa je v kombinaciji z izbiro obleke in črnimi nohti spominjalo na lik iz filma Zlohotnica.

--> Kako so zvezdnice mimo brcnile na podelitvi evropskih glasbenih nagrad, pa preverite tukaj. Pisali smo tudi o tem, kdo nas je navdušil.

Karle Kloss z nogavicami

Med tistimi zvezdnicami, ki so pokazale veliko elegance sta bili Selena Gomez, ki je blestela v dolgi rdeči obleki in Lady Gaga, ki je izbrala bel hlačni kostim. Navdušile so tudi Gigi Hadid, Nina Dobrev in Hailee Steinfeld.

Veliko pogledov je pritegnila tudi manekenka Karlie Kloss, ki je k obleki obula nogavice. Kako so se podale k njeni obleki na rdeči preprogi, pa si lahko ogledate v fotogaleriji.

Avtor: P. Pa.
Foto: Reuters

preberite tudi

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

Zato nikoli nikogar ne prosite za ljubezen

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

ne spreglejte