Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Znane Slovenke in njihova zimska razvajanja

Tudi zima in hladni dnevi imajo svoj čar.

14.12.2017 ob 6:05

jana_micna.jpg

Foto: Instagram Jane Koteska

Hladni in kratki zimski dnevi nam dajejo občutek, da bi se najraje zavili v odejo in spali do pomladi. A tudi zima ima svoje čare, ki jih lahko izkoristimo sebi v prid. Vroča čokolada s penicami, stiskanje pred kaminom z nam ljubo osebo ali sprehod po snegu so odlični načrti za preživljanje prostega časa. Obenem pa je zima za vse modne navdušenke tudi čas, ko lahko preizkušajo nove izdelke ali nadgradijo svojo garderobo.

Tri znana dekleta smo zato vprašali, brez katerih petih stvari si ne morejo predstavljati zime.

Jana Koteska

Pozimi ne morem brez vonja po cimetu, klinčkih in ingverju, ki mi pričarajo prave božične vonjave, naj bo to v obliki čaja ali piškotov. Lepega božičnega puloverja, letos ima čudovito kolekcijo Marx. Ne predstavljam si zime brez smučanja, saj me bele strmine kar kličejo, k sebi in ravno ta teden me čaka prva smuka. Pri fantovi mami se ob večerih najraje stiskam pred kaminom in gledam božične filme. Zadnje, kar poskrbi za svežo in sijočo kožo v mrzlih zimskih dneh pa je dobra krema za obraz, trenutno sem navdušena nad UNDO Sensilab.

Nives Orešnik

Zime si ne predstavljam brez vlažilne kreme za obraz, saj je v tem obdobju moja koža izsušena zaradi nihanja med mrazom in ogretimi zaprtimi prostori, trenutno uporabljam Afroditino Hydra Patch nego. Med zimo spijem veliko čajev z medom, ingverjem in limono, z njimi se pogrejem in poskrbim za odpornost. Za moje lase uporabljam negovalno olje oz. balzam za lase, saj imam dolge in goste lasje, za katere je zimsko obdobje prava nadloga, saj se mi zaradi suhega in vročega zraka v prostorih, šalov in puloverjev ves čas vozlajo in jih moram večkrat dnevno prečesati. Pozimi ne morem brez toplega puloverja, kot zadnje pa mi zimo polepša parfum sladkega vonja, navdušena sem nad dišavami prostorov, dišečo naravno kozmetiko in parfumi, ki še dodatno polepšajo zimsko vzdušje.

Katja Grudnik

Ne predstavljam si zime brez Oliv lepotilnega olja za telo, saj imam pozimi suho kožo in je to edina rešitev, včasih ga uporabim po tuširanju, včasih pa ga dodam tudi v kopel. Kot oblačila pozimi najbolj obožujem Freddy jeans hlače, ker so najbolj udobne in primerne za zimo ter nov Lidlov plašček, ker je enostavno čudovit, topel in pristaja k čisto vsakemu videzu. Za popestritev videza uporabljam temno vijolično šminko Bell HypoAllergenic, ker je enostavno najlepša šminka za zimo, pozimi pa zagotovo ne morem tudi brez svojih Uggic, ker so edini čevlji, v katerih grem lahko na kuhančka in sprehod po Ljubljani, ne da bi me zeblo.

Avtorica: Klavdija Rupar
Foto: Mediapseed, Instagram

preberite tudi

Nevarna, a še vedno zelo priljubljena metoda kontracepcije

Partner si dopisuje z drugo. Je to prevara?

6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

ne spreglejte