Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Za svilnato gladek dotik tudi do 8 tednov

Prednosti in udobnost IPL-depilacije.

19.10.2016 ob 8:25

V hladnejšem času leta, ko nosimo dolge hlače, nas dlake še pogosteje presenetijo. Le redkokatera ženska se z njimi ne obremenjuje in večina bi se jih najraje rešila za zmeraj. Ker pa je depilacija ali boleča ali/in zamudna, na koncu največkrat uporabimo način, ki dlake sicer hitro odstrani, a te kmalu zrastejo nazaj.

Zato postaja vse bolj popularno odstranjevanje dlak depilacija s tehnologijo IPL, s katero se jih znebimo celo za mesec in pol do dva oziroma jih ob rednem tretmaju vsakih 6 do 8 tednov sploh nimamo več. Če s tretmajem z IPL-odstranjevalcem dlačic prenehamo, pa te zrastejo nazaj, a so dlake, ki nežnejše in občutno redkejše.

Depilacija s tehnologijo IPL deluje tako, da korenine dlačic osvetli z nežnimi svetlobnimi impulzi, pri čemer melanin, rjavi pigment v dlačnih mešičkih, absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno. Dlačice tako na naraven način preidejo v fazo mirovanja in izpadejo. Ponovna rast je začasno preprečena, koža pa postane svilnato gladka, brez mozoljčkov, vraščenih dlačic in rdečice, tudi na najbolj občutljivih predelih. Tehnologijo IPL zagovarjajo tudi dermatologi, saj deluje z razpršeno svetlobo, zato je varna tudi za domačo uporabo.

Philips Lumea SC2009 - 3.jpg

20 minut za dva meseca svilnate kože

Učinkovitost tehnologije IPL je, tako kot pri vseh načinih odstranjevanja dlak s svetlobo, odvisna od količine melanina v dlakah. Zato je najbolj učinkovita na temnih dlakah, ki so na svetli polti. IPL-naprave pa niso primerne za ženske z naravno temnimi odtenki kože ali svetlo blond, sivimi oziroma svetlo rdečimi dlačicami.

Prednost novejše IPL-tehnologije v primerjavi s sicer sorodnim laserskim odstranjevanjem dlak je predvsem v hitrosti. S Philipsovim aparatom Lumea Prestige SC2009 je odstranjevanje povsem neboleče. Ob pravilni uporabi Lumea zagotavlja do 8 tednov svilnato gladko kožo brez dlak na predelu nog, pazduh, še posebej cenjena v primerjavi z drugimi oblikami depilacije pa je na področju linije bikini in na obraznih brčicah in bradi. Za celotno depilacijo telesa boste porabili le 20 minut.

Tehnologija je sorodna laserski in enaka tisti, ki jo uporabljajo v številnih lepotnih salonih, z Lumeo pa jo lahko varno, preprosto in učinkovito uporabljate v udobju in intimi vašega doma.

lumea.jpg

100 dni s 100 % jamstvom

Philips Lumea Prestige, najboljši Philipsov model IPL-odstranjevalca dlačic, je najučinkovitejša brezžična rešitev s tehnologijo in skoraj čudežno preprečuje ponovno rast dlačic po obrazu in telesu. Zagotavlja vsaj 250.000 utripov svetlobe, kar pomeni 17-20 let brezskrbne uporabe brez morebitnih dodatnih stroškov menjave žarnice.

Cena aparata v redni prodaji je 504,99 evra, a jo z nekaj truda v izbranih prodajalnah najdete tudi znižano. V uspešnost svoje naprave so tako prepričani, da vam proizvajalec do konca leta 2016 ob nakupu kateregakoli modela Lumee jamči vrnitev celotnega zneska nakupa, če vam ob doslednem sledenju priporočenih tretmajev po 100 dneh uporabe Lumee ta ni zagotovila svilnato gladke kože.

Več informacij najdete na philips.si/Lumea.

IPL Philips Lumea SC2008 - lifestyle.jpg

oddajte komentar

preberite tudi

6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

12 seksualnih tipov: kateri ste vi in kakšen je vaš popoln partner?

7 manj znanih (a neprecenljivih) prednosti samskega stanu

ne spreglejte