Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Za še bolj privlačne zelene oči

So nekaj posebnega, s pravimi ličili pa boste z njimi pritegnili še več pozornosti.

8.5.2015 ob 8:00

shutterstock_103763981.jpg

Tokrat pa Mična še o tem, kako hitro in preprosto naličiti zelene oči. Barva že sama po sebi pritegne veliko pozornosti, zato ličenje ne zahteva preveč truda: dovolj je že malce maskare. V kolikor pa menite, da to vendarle ne bo dovolj, pri ličenju takšnih oči uporabljajte zeleni nasprotne barve.

shutterstock_173732003.jpg

Kakšna senčila?

Vsi odtenki vijolične so več kot dobrodošli. Barve ciklame, lila odtenki, svetlo ali temna vijolična ter tudi senčila rjave barve bodo prav posebej poudarila vaše oči. Če se želite poigrati s svetlečimi kovinskimi, zberite bronaste in zlate tone ter se izogibajte srebrnim in modrim barvam senčila. Ti v kombinaciji z zelenimi očmi ne delujejo preveč dobro.

shutterstock_102796076.jpg

Kakšna obroba?

Kot dodatek omenjenim odtenkom senčil seveda uporabite pravo črtalo. V kolikor gre za večerni make up, lahko v vijolični barvi ali v barvi ciklame in z dodatkom bleščic, za dnevno ličenje pa v črni oziroma rjavi barvi.

shutterstock_273408647.jpg

Še obrvi

Predvsem pa imejte v mislih, da igrajo pri poudarjanju zelenih oči veliko vlogo obrvi. Te izpopolnijo videz obraza ter še dodatno oplemenitijo oči, zato pazite, da bodo lepo oblikovane. Morda bi jih prvič pustili kozmetičarki ter nato sami le še vzdrževali obliko.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

»Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze

Izpoved ljubice: »Spim s poročenimi in jim tako rešujem zakon, ta mesec prihajam v Dubrovnik«

ne spreglejte