Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

To živilo lahko uspešno pomaga odstraniti dlačice

Če še niste našli primerne pene za britje, ki bi negovala vašo kožo, poskusite s tem živilom.

11.2.2016 ob 9:30

shutterstock_315058124.jpg

Vsaka koža je drugačna, zato morda tisto, kar ustreza vaši prijateljici, nikakor ne bo ustrezalo vam. Še posebej pozorni bodite pri nakupu pene za britje, ki mora biti prijazna do vaše kože.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Če ste že skoraj obupali, si pomagajte s pipomočki iz domače kuhinje. Pravijo, da peno za britje odlično nadomesti gladko arašidovo maslo ... Bi poskusili?

shutterstock_105371948.jpg

Kako uporabiti? Pod prho si na noge (ali pod pazduhe - intimne prdele raje tokrat izpustite) nanesite res tanko plast arašidovega masla. Pomembno je, da je arašidovo maslo gladko in ne hrustljavo, saj učinek ne bo enak. Predel telesa nato pobrijte kot običajno. Še opozorilo: britvico boste morali temeljito izpirati, saj se maslo pošteno zagozdi vanjo.

Zakaj je vredno poskusiti? Arašidovo maslo je izjemno bogato z naravnimi olji, ki bodo vaši koži zelo prijali, poleg tega pa še odlično navlaži kožo.

Ker ni ravno najbolj praktičen za uporabo, svetujemo, da ga namesto pene ali gela uporabljate občasno - ko boste začuili, da si koža zasluži dodatno nego in crkljanje.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Starost, pri kateri ženske najlažje doživijo orgazem

To vsak moški na skrivaj občuduje pri svoji izbranki

Kaj povprečen seks spremeni v odličnega

ne spreglejte