Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ta šampon povzroča izpadanje las, uporabnice že vložile tožbo

Šampon, pod katerega se je podpisal priznani frizer zvezdnic, naj bi močno poškodoval lasišča več sto žensk.

16.12.2015 ob 10:20

shutterstock_262016780.jpg

Če ste bile v zadnjih mesecih na potepu čez lužo, ste najbrž zasledile reklamo šampon Wen, na katerega sta prisegali celo igralki Brooke Shields in Alyssa Milano. Šlo naj bi za izdelek, ki obljublja "lase z rdeče preproge", vrhunski volumen in še in še. Vse skupaj je bila ideja frizerja Chaza Deana in zdelo se je, da je zadel v polno.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

A po nekaj mesecih se je izkazalo, da Chazova formula le ni tako zvezdniška. Vse več uporabnic namreč poroča, da so po uporabi šampona postale plešaste, da se jim lasje lomijo bolj kot prej, ter da na lasišču dobivajo rdeče izpuščaje. Do dzaj se je nabralo že več kot 200 žensk, ki imajo enake simptome in so se zato odločile za tožbo zoper gospoda Deana. "Bila sem profesionalna manekenka, s prelepimi lasmi, a po uporabi tega šampona sem začela izgubljati lase. Uničil mi je življenje," je le ena od pritožb obupanih uporabnic.

Chaz s svojo muzo Brooke Shields.

Na tožbe so se pri Wenu že odzvali in dejali: "Prav nobenega znanstvenega dokaza ni, da je ravno naš izdelek povrzočil izpadanje las teh žensk. Obstaja veliko razlogov za izpadanje las, ki niso povezani z našim izdelkom."

V zgornji galeriji si oglejte fotografije, ki so jih uporabnice delile na družabnih omrežjih po uporabi omenjenega šampona.

Avtorica: B. G.

Foto: Instagram, Twitter


oddajte komentar

preberite tudi

Finančna varnost ali ljubezen? Izkušnja dame, ki je bila v zvezi z bogatašem

Šest tipov žensk, od katerih moški bežjo (čisto vsakič)

Misijonarska, po pasje ali jahačica? Kaj o vas pove vaša najljubša spolna poza

ne spreglejte