Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Super trik, kako (končno) takoj najdeš pravi odtenek pudra

Ker vsi vemo, da je to vse prej, kot preprosto.

4.6.2018 ob 5:26

zenska_licenje_ogledalo_pudranje.jpg

Najti puder, ki bi odgovarjal teksturi vaše kože ter se z njo povsem zlil, res ni lahka naloga. Konec koncev: kako med vsemi odtenki poiskati prav takšnega, ki bo dostojno opravil svojo nalogo in bo hkrati neopazen?

Vendar nikar prehitro ne obupajte, kajti obstaja res preprost trik, s pomočjo katerega je mogoče premagati vse ovire, ki vam stojijo na poti tedaj, ko med pestro ponudbo iščete tistega pravega.

Takole bo šlo

Izberite dva odtenka, za katera se vam zdi, da sta najboljša za vas. Potem poiščite naravno svetlobo. Če to v trgovini, kjer nakupujete kozmetične pripomočke ni mogoče, vzemite dva pripadajoča testerčka in ju odnesite domov.

Zakaj?

Fluorescentne luči v trgovinah ne spremenijo le barve vaše polti, temveč vplivajo tudi na videz izdelka, ki ga nameravate kupiti. Pod njimi je praktično nemogoče najti pravega.

Naravna svetloba je, roko na srce, najbolj poštena, učinek pudra je pod njo zato najbolj verodostojen in veliko lažje boste našli idealnega, kadar bo na vas sijalo sonce, kot tedaj, ko vas bodo obsevale umetne luči.

Doma torej pojdite z ogledalom na mesto, kjer imate na voljo naravno svetlobo. En odtenek nanesite na levo in drugega na desno stran čeljustne kosti. Tisti, ki je v primerjavi z barvo kože na vašem vratu in na ostalemu obrazu najmanj opazen, je zmagovalec.

puder_micna.jpg

Atorica: M. FL., povzeto po portalu Pure Wow
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Test za zaljubljence: rešita ga skupaj in ugotovita, kako dober par sta

6 znakov, da ljubite napačnega

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

ne spreglejte