Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Rešitev, ko najbolj srbi

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste čakali na pomemben sestanek, zaradi katerega ste bili postavljeni v izjemno stresno situacijo, kar pa se je odrazilo tudi na vaši koži?

20.2.2018 ob 8:05

Psioraza.jpg

Srbečica na koži je ena najbolj neprijetnih težav, saj vemo, da bomo s praskanjem stanje še poslabšali, največkrat pa nas napade ravno takrat, ko je srbenje zadnja stvar, ki jo potrebujemo … Recimo pred pomembnim sestankom ali izpitom, skratka, ko smo pod stresom. Srbečica je zagotovo več kot preprosta nevšečnost, saj ima velik vpliv na kakovost našega življenja: vpliva na splošno slabo počutje, nihanje razpoloženja, izgubo koncentracije in motnje spanja.

Tretjina pacientov, ki obišče dermatologa, ima težave s srbenjem kože. Pri 20 odstotkih oseb je srbenje kronično in prizadene njihovo kakovost življenja. Izvori so lahko različni (atopijski dermatitis, kronična urtikarija, kontaktni ekcem, zelo suha koža…), težava pa jim je skupna. Bolj ko praskate kožo, večja verjetnost je, da jo izpostavljate začaranemu krogu srbenja in praskanja.

Urtikarija.jpg

Čeprav nam ob srbeči koži v mislih odzvanja nasvet staršev 'najbolje, da pustiš pri miru, nikar ne praskaj' pa je situacija tako nevzdržna, da preprosto moramo ukrepati. Zato so v laboratoriju Bioderma skupaj z dermatologi ustvaril inovacijo Atoderm SOS Spray, za takojšnje blaženje srbenja.

S svojim delovanjem za srbenje in obnavljanje kožne bariere, vpliva na obnovo zaščitne vloge in na biološke mediatorje srbenja. Pomiri srbenje v eni minuti in deluje kar šest ur. Zahvaljujoč tehnologiji Skin Relief (izvleček ambore in zelenega čaja) zmanjšuje potrebo po praskanju in zagotavlja takojšnje udobje. Tekstura iz emulzije olja v vodi poskrbi za takojšen občutek svežine. Njegova formula se nahaja v obliki izjemno finih mikro kapljic, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev po celotnem telesu in obrazu. Zelo higieničen in hiter 360° nanos v enem samem koraku je idealen tudi za težje dosegljive predele.

bioderma_prava.jpg

oddajte komentar

preberite tudi

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Naj bom v očeh drugih še takšna packa, poskrbela bom zase (iskrena izpoved)

Pet laži, ki si jih govorijo ljubice

ne spreglejte