Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Otroški puder kot vsestranski lepotni pripomoček

Otroški puder se odlično znajde v vlogi kozmetičnega sredstva.

4.8.2015 ob 6:30

shutterstock_255291862.jpg

Četudi nimate otrok, bi doma morali imeti običajen otroški puder. Njegov spekter uporabe je namreč izjemno širok, odlično se znajde tudi v vlogi kozmetičnega pripomočka. Poglejte si nekaj namigov.


Že slediš Mični na Facebooku?

Za večji volumen trepalnic. Maskaro na trepalnice nanesite v dveh slojih. Med prvim in drugim nanosom jih oplemenitite še z otroškim pudrom. Vašim trepalnicam bo dodal dolžino in volumen, za njegov nanos pa lahko uporabite čisto krtačko stare maskare.

shutterstock_228942220.jpg

Za suho pranje las. Na konice prstov nanesite puder, z njim natrite lasišče ter lase nato počešite po celotni dolžini. Otroški puder bo z las odstranil višek maščobe ter povečal njihov volumen.

Proti svetlečemu videzu kože. Če se po nanosu ličil vaš obraz sveti, s čopičem nanj nanesite res tanek sloj otroškega pudra.

Za obstojnejšo šminko. Na ustnice nanesite dva sloja šminke. Po prvem nanosu šminke z robčkom odstranite njen višek, nato s čopičem za ličila na ustnice nanesite tanek sloj pudra in znova uporabite šminko. Tako bo ta obstojnejša kot sicer.

shutterstock_189488537.jpg

S kože odstranite mivko. Če ste uživali na peščeni plaži in je mivka povsod po vašem telesu, jo posujte z otroškim pudrom ter se nežno obrišite. Mivka bo s kože odletela skupaj s pudrom.

Proti neprijetnem vonjem. Če iz vaših čevljev vejejo neprijetni vonji, jih, ko jih sezujete, posujte z otroškim pudrom. Pustite ga v njih čez noč. Prav tako si z njim lahko pomagate, če se vam preveč potijo stopala. Posujte jih z otroškim pudrom, ki bo sproti vpijal odvečno vlago.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

Največji sovražniki dobrega seksa

Kaj se med gledanjem pornografije dogaja v možganih

ne spreglejte