Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ona 365 - Hvala, ker širite pogum

Onaplus se je že šestič poklonila izrednim Slovenkam, ki so v minulem letu s svojimi osebnimi dosežki razširjale družbena in vrednostna obzorja.

16.3.2016 ob 9:45

image_15389699_3.jpg

Za prvo med petdesetimi je bila razglašena predsednica Društva SOS telefon za ženske in otroke, ki z zaposlenimi in prostovoljci tke sistem pomoči žrtvam nasilja. Maja Plaz je Ona 365. Jasno, bil je ženski večer. Hmm, pretežno vsaj... Večer Oninih žensk. Petdesetih posameznic, ki jih Onaplus spremlja in postavlja za zgled, saj s svojimi dosežki spreminjajo družbo na lepše in predvsem – na bolje. To počno vztrajno.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

"Valerija Bužan. Ninna Kozorog. Nevenka Štor. Urška Sršen. Ivana Leskovec. Nina Peče Grilc..." Glasova iz ozadja, ki sta povezovala slovesnost v Klubu Cankarjevega doma. Ženski. Nuša Lesar. Moški. Miha Šalehar. "Njihova prodornost in pogum, predanost in angažiranost, zavzetost in vztrajnost, rahločutnost in empatija dramijo osebnostno in družbeno otopelost, vseenost in malodušje. Tem izjemnim ženskam javno izražamo spoštovanje in priznanje. Vsem ženskam, ki premikajo meje mogočega, je enostavno treba stisniti roko in jim reči: hvala." Na piedestal je Onaplus letos postavila tudi več kot 52.040 prostovoljk, nosilk optimizma, ki se, tako kot somišljeniki, na podlagi vrednot in človečnosti odzivajo na potrebe družbe današnjega časa in so upanje, da imamo kot družba in človeštvo potencial za pravičnejši razvoj sveta.

Še več o dogajanju s podelitve si preberite TUKAJ.

Avtorica: Klavdija Miko


oddajte komentar

preberite tudi

Ideje za dober seks v vročinskem valu

Tri rešitve za tri najpogostejše težave z orgazmom

Nasveti seksologinje za vroč poletni seks

ne spreglejte