Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Odličen trik, ki vam bo v pomoč pri izbiri pravega parfuma

Kavnih zrn ne boste potrebovali.

25.11.2016 ob 7:40

parfum_shutterstock_390950542.jpg

Svoj stari parfum, ki ste mu bili zvesti dolga leta, ste se odločili zamenjati z novo dišavo. Vse lepo in prav, a takšno, ki bi vam ustrezala, morate najprej izbrati, kar pa ni vedno lahka naloga. Zlasti ne, ko stojite pred bogato založeno polico in preizkušate pestro ponudbo, nos pa vas po nekaj preizkusih izda in vonjav sploh ne ločite več. Na srečo obstaja zvijača, s pomočjo katere vam bo služil, vse dokler se ne boste končno odločili za nakup.

Več koristnih namigov poiščite na Facebooku

Torej, poškropite testni papirček z dišavo, ki bi vam lahko bila všeč, ga malce potresite in povohajte. Če vas ne bo prepričala, izberite naslednjo stekleničko. Pred tem pa pozabite na kavna zrna, ki nevtralizirajo vonj. Namesto teh močno povohajte notranjo stran svoje roke. Izberite del, ki ga sicer zakriva rokav. Šele nato z nosom ocenite novo dišavo. 

Vaša koža ima za vas povsem naraven vonj in če jo boste med posamičnimi testi povohali, bo njena aroma pregnala tiste, ki so se ujele v vašem nosu, ter lažje boste še naprej ločevali med posamičnimi dišavnimi notami.

Tudi če vam kavna zrna ne bodo na voljo, pri izbiri ne boste v zadregi.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Seks po dekadah ali kaj vas čaka glede seksualne prihodnosti

Ženske spregovorile, v katerih pozah najtežje doživijo orgazem

Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno

ne spreglejte