Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Nič ličil in veliko samozavesti

Zvezdnice vse pogosteje pokažejo svoj pravi obraz.

4.9.2016 ob 6:10

01_alicia.jpg

Fotografije popolno nenaličenih zvezdnic na njihovih družabnih omrežij niso novost. Te tako svojim oboževalkam pokažejo, da so povsem navadne smrtnice, se jim na nek način približajo in celo dobijo še več oboževalcev. Ni pa pogosto, da se zvezdnice povsem nenaličene udeležijo glamuroznih prireditev in v svojem naravnem videzu sprehodijo po rdečih preprogah. To je ta teden naredila glasbenica Alicia Keys, ki se je nenaličena udeležila MTV Video nagrad. 

Pet najbolj divjih in pet čudovitih videzov z MTV nagrad.

Alicia Keys se je namreč v začetku junija odločila, da se bo prenehala ličiti. Takrat je pevka povedala, da je zaradi odločitve negotova in se ves čas sprašuje, če jo bodo ljudje obsojali. »Vsakič, ko zapustim hišo , me skrbi ali me bodo fotografirali in fotografijo kje objavili. Skratka, vse skrbi so usmerjene na to, kaj si bodo ljudje mislili o meni,« je takrat zapisala na svojem družabnem profilu. Zapisala je še, da si želi krepiti svojo osebnost. »Moja želja je, da prisluhnem sami sebi, porušim zidove, ki sem jih zgradila okoli sebe, začutiti pomen in biti jaz,« je še zapisala.

Celo poletje se je tako pojavljala nenaličena, največ zanimanja v javnosti pa je vzbudila konec avgusta, ko se je brez kapljice ličila pojavila na omenjenih nagradah. Kljub njenim jasnim namenom še vedno naleti na številne kritike. »Moja odločitev, da ne nosim ličil, ne pomeni, da sem proti njim,« je pojasnila tistim, ki so jo zasuli s komentarji.

Sicer pa se je pred kratkim brez ličil oboževalcem pokazala tudi pevka Adele, ki je sicer znana po porcelanasti polti in črni barvici na vekah. Adele je na Instagramu posnela video, v katerem se opravičuje za odpoved koncerta, bolj kot to kar je povedala, pa je ljudi pritegnil njen videz, ki je bil povsem naraven in daleč od tistega, ki smo ga pri Britanki vajeni. Niti Alicia, niti Adele nista edini, svoj pravi obraz so pokazale že Gwyneth Paltrow, Beyoncé, Cameron Diaz, Madonna, Holly Willoughby, Fearne Cotton, Davina McCall, Kelly Brook, Sharon Stone, Lily Allen, Lady Gaga in številne druge. Oziroma več kot 12 milijonov drugih. Namreč, če v Instagram vpišete #nomakeup (brez ličil), se vam bo prikazalo več kot 12 milijonov fotografij obrazov, ki naj bi bili popolnoma nenaličeni.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Trije znanstveni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški

Vse prednosti veganskih kondomov

Podoba, ki razkriva vašo ljubezensko usodo: kakšni ste, ko se zaljubite

ne spreglejte