Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Naveličana svežih vonjev? Prihajajo jesenske dišave!

Nove dišave za jesen.

5.9.2017 ob 5:05

micna_parfum_ThinkstockPhotos-503484364.jpg

Predstavljamo novosti iz največjih parfumskih hiš.

Hugo Boss, Boss The Scent Intense

Nova ženska dišava Boss The Scent Intense je močnejša in obstojnejša različica ženske dišave Boss The Scent, ki razvnema z notami medene breskve in eksotičnega osmanta ter čutnim vonjem praženih kakavovih zrn. Zaokrožena je z vznemirljivim pridihom frezije in večne vanilje, ki v presunljivi kombinaciji drznih sestavin poskrbita za zapeljiv in dolgo obstojen vonj, ki se mu ni mogoče upreti.

02ghugo.jpg

Jean Paul Gaultier, Scandal

Nova ženska dišava je namenjena močnim in svobodnim ženskam. Srce dišave pooseblja življenje! Skozi dan se razvije svež gurmanski med, ki diši po gardeniji in rdeči pomaranči, ter spominja na otroštvo. Medtem, ko je zvečer med bolj čuten in zapeljiv, združen skupaj s pačulijem.

01_scandal.jpg

Bvlgari, Goldea The Roman Night

Dišava opojnih, intenzivnih cvetno-mošusno-ciprskih not, ki je navdušujoče polna rimske strasti, spominja na divjost impulzivnih noči, sledenju lastnim nagonom, odprtost skrivnostim. »Očarala me je zamisel skrivnostne boginje noči, v večnem mestu Rimu. In ustvaril sem Goldeo, dišavo rimske noči, ki odseva njeno lepoto. Karizmatična, fascinantna in zapeljiva, skozi zlat eliksir belih rož izžareva neustavljivo avro, tako kot le-ta ponoči odpre svojo mogočno aromo,« pravi parfumer Alberto Morillas.

05.jpg

Mugler, Alien Oud Majestueux

Mugler predstavlja novo žensko orientalsko dišavo, ki prižge plamen strasti. Drevesne note Oud so od nekdaj skrivnost izjemne čutnosti in skrivnostnosti; z namenom še poudariti sublimnost originalne dišave Alien, so jih dodali tej dragoceni novosti. Skupaj z oud-om se v njej bohotijo še žafran, kardamom, jasmin in mošus.

03.jpg

Marc Jacobs, Decadence Eau so Decadent

Marc Jacobs predstavlja nadaljevanje priljubljenih dišav v zanimivi embalaži. Eau Decadent osvaja s sočnimi sadnimi toni in sijočim cvetnim poudarkom ter ustvari nadvse ženski podpis dišave, v spodnjih notah pa bela ambra razkrije hipnotično senzualnost.

04.jpg

Calvin Klein, Obsessed

Po 20 letih prihaja nova različica parfuma Obsessed. Dišava navdušuje s prefinjenostjo, ravnovesjem, intimnostjo na povsem sodoben način. Prvinska kombinacija spomina in modernih zahtev, ki je zapeljivost preteklosti prenesla v sedanjost. Prepoji nas tradicionalen vonj iz skupine Fougere (praprotne), zlasti bele sivke in mošus za čutno toplino.

ck_parfum.jpg

Avtorica: Da. M. 
Foto: Arhiv proizvajalcev


oddajte komentar

preberite tudi

To so lastnosti, zaradi katerih moški obožujejo ženske

Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Dotikanje genitalij, preobrazba v žensko in kaj vse počnejo moški, ko so sami doma (osebne izpovedi)

ne spreglejte