Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Make-up optični trik: navidezen uhan v ustnici

Dekleta, ki se trendu prebodenih ustnic niso želela popolnoma predati, so si pred časom raje nadela umetne piercinge. Danes si jih kar narišejo s pomočjo make-upa.

14.4.2017 ob 5:10

Desktop4.jpg

Priljubljenost umetnih piercingov v nosu in ustnici je vedno večja, med najnovejšimi trendi ličenja pa so po novem tudi optične iluzije z ličili, ki dajejo vtis, kot da imate prebodeno ustnico, čeprav je resnici nimate.

Optične prevare s pomočjo ličil niso nič novega, a večinoma gre za optično večanje oči ali ustnic, ožanje obraza, tanjšanje nosu ali poudarjanje ličnic. Tokrat je Instagram prevzel trend optične iluzije uhanov skozi ustnico!

A post shared by Daisy W. (@dwglamgeek) on

Trik je v tem, da si šminko namažete tako, da na sredini spodnje ustnice pustite tri milimetre debelo črtico nenaličene kože. Lahko si pomagate s tekstilnim lepljivim trakom, ki ga na ustnico kot šablono nastavite preden si nanesete šminko, ali pa šminko nanesete v celoti in jo naknadno zbrišete s pomočjo vatirane paličice.

A post shared by STEPHANIE LEDDA (@smlx0) on

Bolj drzne lahko optično iluzijo uhana ustvarite tako, da ga narišete kar čez šminko – najbolje bo videti, če ga narišete z srebrnim ali zlatim črtalom. Kako se je trend prijel na Instagramu, preverite v spodnjih objavah.

Avtor: F. M.

Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

Kako lahko odkrijete, če vas bo moški, s katerim se dobivate, prevaral

Pet težkih, a učinkovitih načinov za celjenje zlomljenega srca

ne spreglejte