Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Lepotni nasveti, ki jih morate poznati

Drobni triki, ki vam bodo zagotovo prišli prav.

24.4.2016 ob 6:10

lepota2.jpg

Lep videz je velikokrat posledica pravilne uporabe ličil. In če ste med tistimi, ki jih radi uporabljate tudi sami, z njimi nedvomno znate. Morda pa ne poznate sledečih zvijač, ki vam bodo pri zagotavljanju brezkompromisnega videza zagotovo v pomoč. 

Več nasvetov poiščite na Facebooku.

Korektorja ali pudra nikoli kot osnovo ne nanašajte na veke. To bo oviralo enakomeren nanos senčila. Pri uporabi senčil vedno začnite s kožno barvo. Ličilo v tem odtenku nanesite na celo veko vse do obrvi. S takšno osnovo jo boste pripravili na temnejša senčila, ki bodo tudi bolj obstojna. 

Z rdečilom v tankem sloju polepšajte obraz, vrat in dekolte. Tako boste izenačili ten kože. Da bi se prepričali, ali so vsi deli telesa iste barve, se odmaknite od ogledala in se poglejte z vseh kotov. 

Način uporabe pudra izberite glede na prekrivnost, ki jo želite doseči. Če želite zmerno prekrivnost, ga v tankem sloju na obraz nanesite s prsti, za bolj temeljito prekrivanje morebitnih nepravilnosti pa puder nanašajte s čopičem. 

licenje.jpg

S svinčnikom za obrvi obrobite le njihov zgornji rob. To bo navidezno povečalo vaš obraz. 

Po nanosu šminke nekajkrat spodnjo in zgornjo ustnico pritisnite eno ob drugo. Tako bodo ustnice bolj naravne na pogled in ne bo videti, kot bi s šminko pretiravali.  

lepota.jpg

Pri nanašanju tuša za oči ne glejte naravnost v zrcalo. Približajte se ogledalu, glavo nagnite malce navzgor, da boste z brado čim bližje zrcalu. Med nanosom samo z očmi skušajte gledati navzdol. Nanašajte od notranjega dela veke proti zunanjemu.

Trepalnice z maskaro vedno poudarite s hitrimi, kratkimi cik-cak potezami od korenin proti vrhu.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte