Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ko lahko na dlačice skoraj čisto pozabimo

Lumea je hitra, učinkovita in preprosta za uporabo.

15.12.2016 ob 11:00

lumea_tretji.jpg

Katera si ne želi z dlačicami in poraščenostjo opraviti čim hitreje in čim bolj učinkovito? Si predstavljate, da bi se depilaciji posvetile le na dva meseca in še takrat bi vam to vzelo samo 20 minut? Sliši se sanjsko, kajne. Še dobro, da je tudi povsem mogoče.

IPL-naprava Philips Lumea že leta navdušuje ženske in celo nekaj moških z vzdrževanjem svilnato gladke kože s hitrimi in nebolečimi tretmaji le še vsakih 8 tednov. Philips Lumea predstavlja resnično preprosto in učinkovito rešitev za svilnato gladko kožo brez bolečin. Deluje s pomočjo tehnologije IPL, ki jo uporabljajo številni profesionalni saloni, Philips pa jo je prilagodil za uporabo tam, kjer nam je najbolj udobno – doma.

lumea_tretji_2.jpg

V intimi svojega doma

Popolnoma preprost, neboleč in hiter tretma je z aparatom Philips Lumea mogoče opraviti v približno 20 minutah. V tem času lahko poskrbimo za cele noge, pazduhi, predel bikini in predel nad ustnico.

Dlačic bo že po prvih 4 tretmajih bistveno manj, z vsakim naslednjim tretmajem pa ustavimo rast tudi ostalih nekaj dlačic, ki jih svetlobni tretma prej še ni ujel. Zato je koža resnično svilnato gladka, brez britja ali drugih depilacij, posledično pa tudi brez vraščenih dlak, rdečice, mozoljčkov ipd. Čim prenehamo, se dlačice vrnejo po približno 8 tednih, a tanjše, svetlejše in redkejše.

Za razliko od laserskih tretmajev, ki jih ponujajo v dermatoloških centrih in jo lahko uporabljajo le izkušeni profesionalci oziroma zdravniki, je Lumea varna za uporabo v intimi lastnega doma, brez sklepanja kompromisov pri varnosti in učinkovitosti.

Posebni nastavki za obraz in bikini

Pri razvoju edinstvenega aparata Philips Lumea so poleg inovativne tehnologije IPL uporabili tudi sijalke Philips, večina aparatov Lumea zagotavja 250.000 svetlobnih utripov, v enem tretmaju celega telesa pa jih naredimo okoli 300. Življenjska doba aparata je po zaslugi vrhunskih sijalk kar 17 do 20 let, brez skrbi in dodatnih stroškov. Najnovejši model Philips Lumea Prestige SC2009 lahko z dvema dodatnima nastavkoma za predel bikini in predel obraza (brčice, zalizci) varno uporabljamo po celem telesu, posamezni tretma pa lahko opravimo kjerkoli, kar omogoča brezžična zasnova.

Nika in Anela navdušeni

Nad Lumeo so navdušene tudi znane Slovenke. Nika Veger, vizažistka in avtorica bloga Beautyfull Blog, pravi, da ob natrpanem vsakdanjem urniku prisega na izdelke in lepotne pripomočke, ki svojo nalogo opravijo hitro, učinkovito in dolgotrajno. »Tako lahko lepotno težavo, ki sem jo z njimi reševala, odkljukam za dlje časa in mogoče že skoraj pozabim nanjo. Več časa lahko namenim svojim dragim, hobijem ali drugim obveznostim. In Philips Lumeo štejem med takšne S.O.S. lepotne pomočnike.«

»Preden sem prvič preizkusila Lumeo, sem kombinirala različne oblike depilacij (vosek, sladkor) in britje. Nočna mora. Boleče, dolgotrajno in absolutno prehitra ponovna rast dlak. Pri Lumei pa so poleg enostavnosti in varne uporabe ravno rezultati tisti, ki štejejo! Saj je že po štirih dvotedenskih postopkih očitno opazna zmanjšana rast dlak,« je ob uporabi Lumee opazila manekenka in blogerka Anela Šabanagić.

lumea_tretji_1.jpg

Modeli Philips Lumea so na voljo po različnih priporočenih maloprodajnih cenah, od 254,99 do 504,99 EUR. Več informacij o posameznih modelih in cenah najdete na philips.si/Lumea.

Bi preizkusili, a niste prepričani v delovanje? Ob nakupu kateregakoli modela Philips Lumea do vključno 31. 12. 2016 Philips omogoča tudi 100-dnevno uporabo in ob nezadovoljstvu zagotavlja jamstvo vračila kupnine.


oddajte komentar

preberite tudi

To vsak moški na skrivaj občuduje pri svoji izbranki

Kaj povprečen seks spremeni v odličnega

Sporočilo prevarane: Šest brutalnih dejstev za ljubico mojega soproga

ne spreglejte