Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Kako lahko v minuti prekrijete celulit

Ne gre za čarovnijo, pač pa za zvijače, ob katerih bo pomarančna koža manj vidna.

1.6.2016 ob 7:10

celulit2.jpg

Radi bi obleki kratko krilce ali kratke hlače, pa vas muči viden celulit na vaših nogah. Veste, da ga v kratkem času ni mogoče odpraviti, lahko pa ga v zgolj minuti nekoliko zakrijete. Poglejte si tri načine, ki vam bodo pri tem v pomoč.

Več nasvetov za lepo postavo poiščite na Facebooku.

Lak za lase

Brez njega ni lepe pričeske, lahko pa vam zagotovi tudi lepše noge. Izberite močnejšo različico laka, stojte mirno ter vzravnano in z njim poškropite noge. Počakajte, da se popolnoma posuši. Občutili boste, kako se vaša koža zateguje.

Zaradi laka celulit ne bo izginil, bo pa veliko manj opazen, saj bo gladek sloj zagotovil, da se bo svetloba na nogah lomila drugače, ter bo navidezno zgladila moteče luknjice in izbokline. Na podoben način lahko zakrijete tudi neenakomerno kožo na nadlahtnicah.

celulit1.jpg

Sredstva za samoporjavitev

Celulit je najopaznejši na svetli polti. Temnejša kot je ta, manj vidna je pomarančna koža. Prav zato so kreme za samoporjavitev vaše zaveznice. Pazite le, da ne boste izbrali pretemnega odtenka, ter da razlika med barvo nog in ostalim delom telesa ne bo preveč izrazita.

Najboljši so preparati z drobnimi bleščicami, ki bodo s svojim leskom zakrile neljube pomanjkljivosti.

Hladna prha

Hladna voda zateguje kožo. Curek hladne vode zato vsaj za pet minut usmerite na s celulitom obložena področja in ta bo za nekaj časa očem postal neviden ali vsaj manj opazen. Bolj pogumne pa lahko stegna zmasirate z ledeno kocko.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

ne spreglejte