Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Hitri lepotni triki, ki resnično delujejo

Za brezhiben videz ne potrebujete vrhunskih pripomočkov in drage ekipe.

15.3.2016 ob 12:30

shutterstock_206410555.jpg

Med službo, opravki in skrbjo za dom in družino je težko najti čas za brezhibno urejenost, a s pravimi nasveti in zvijačami vam to lahko uspeva mimogrede. Preverite, kako si lahko olajšate lepotne rituale.

  • Maskaro oživite s kapljicami za oči. V tubo pokapajte dve do tri kapljice in nove maskare vam ne bo treba kupiti še nekaj časa.

  • Lasnice popršite z lakom za lase. Če hočete, da vam ne bodo stalno drsele z las, lasnice predhodno popršite z lakom za lase – tako bodo ostale na svojem mestu.
  • Lak posušite z mrzlo vodo. Če se vam mudi in ne morete več čakati, da se vam lak na nohtih posuši, nohte preprosto namočite v ledeno kopel in lak se bo posušil oziroma strdil v eni minuti.

  • Odišavite se za koleni. Za boljši in daljši učinek parfuma, si nadišavite naslednja mesta: za ušesi, spodnji del vratu, notranjo stran zapestij, za koleni in notranjost komolcev.
  • Čevlje razhodite s pomočjo nogavic. So vaši novi čevlji še trdi in malce tiščijo? Na noge si nataknite nogavice in obujte problematične čevlje. V tesne dele za pol minute usmerite topel zrak sušilnika za lase in medtem migajte s prsti. Ko sezujete nogavice, boste takoj opazili razliko.

  • Maskaro povaljajte v otroškem pudru. Za boljši volumen ščetko maskare predhodno povaljajte v otroškem pudru. Da se bo ta bolje prijel na trepalnice, te že prej rahlo namažite z maskaro, da ustvarite lepljivo podlago.
  • Da bodo trepalnice ostale skodrane ves dan. Da bo kodralnik za trepalnice še učinkoviteje opravil svoje delo, ga prej za 10 sekund izpostavite vročemu zraku iz sušilnika za lase.

  • Olivno olje za odstranjevanje ličil. Če vam zmanjka odstranjevalca za ličila in so trgovine že zaprte, si ličila preprosto odstranite z olivnim olje, ki ga pokapajte na kos vate. Sicer pa lahko olivno olje postane stalna izbira za odstranjevanje ličil, saj je tudi veliko bolj zdravo.
  • Kopel z ovsenimi kosmiči. Niso zdravi le za uživanje, temveč lahko pomagajo tudi vaši koži. Kopeli dodajte pest ovsenih kosmičev, po kopanju jih lahko uporabite tudi za naravni piling.

  • Kavni piling za lepše noge. Mešanica kave in olivnega olja bo poskrbela, da bodo vaše noge gladke, sijoče in na videz tudi rahlo zagorele.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

ne spreglejte