Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Danes obžaluje, da se je pražila na soncu

Jennifer Aniston je zgrožena nad tem, kako malo vedo ljudje o kožnem raku.

20.8.2017 ob 5:00

jen.jpg

Ko danes hollywoodska igralka Jennifer Aniston pomisli za nazaj, kar ne more verjeti, da je včasih lahko ure in ure preležala na žgočem soncu, da bi pridobila rjavo polt. Priznava, da v mladosti res ni mislila na to, kakšne posledice bo imelo zanjo sončenje brez zaščitne kreme. "To še danes obžalujem," je dejala 48-letna igralka.

"Obožujem sonce. Oboževala sem svojo temno polt. Uporabljala sem otroško olje. Le kaj se takrat mislila," je dejala za avstralsko revijo in dodala, da je krema z zaščitnim faktorjem zdaj njen nepogrešljiv kos kozmetike.

jan3.png

Na podlagi svojih slabih izkušenj se igralka zdaj na vse pretege trudi, da o nevarnosti sončenja brez zaščitne kreme ozavestila vse znance in prijatelje. Šokirana je, da so ljudje tako slabo seznanjeni s problematiko kožnega raka. Pravi, da je mladost zapravljena v mladosti, zato tudi svoje prijateljice spodbuja, naj pri svojih otrocih vztrajajo, ko le ti na plaži nočejo uporabiti kreme.

Jennifer pa zadnje čase spravlja v slabo voljo tudi mentalno zdravje. Prepričana je, da je odvisnost od telefonov in ekranov postala resna težava. "Življenje je postalo tako stresno. Ne le, da ves čas strmimo v telefone, tukaj so še računalniki, televizije in kdo ve kaj vse še." Pravi, da nas je tehnologija nekako posrkala vase, zato je ključnega pomena za posameznika, da si zna vzeti čas zase.

Avtorica: P. Pa.
Foto: Cover Images


oddajte komentar

preberite tudi

Kako biti še boljša ljubimka (v spalnici in izven nje)

Raziskava je pokazala: To so ljudje, ki imajo v ljubezni največkrat smolo

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

ne spreglejte