Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ah, kakšna zima – Maja Malnar na snegu pozira kar v Evinem kostumu!

Maja Malnar, ena najbolj uspešnih slovenskih blogerk, ki že nekaj let živi in dela v tujini, je s svojimi sledilci delila, brr, precej.

11.12.2018 ob 7:05

maja_malnar_avstrija_gola_sneg_akt.png

Maja Malnar je Slovenka, ki ji zgolj na Instagramu sledi že več kot 460 tisoč ljudi, kar nas glede na čudovite fotografije, ki jih deli, sploh ne čudi. Maja je namreč uspešna blogerka, manekenka in popotnica, ki sicer živi v Angliji, a jo boste ujeli po vsem svetu. Potovanja, poziranje in pisanje o tem je namreč njena služba.

Njen načrt poti za prihodnje tedne pa je sledeč. Trenutno se nahaja v smučarskem raju v Ischglu, njena naslednja destinacija je München, nato skoči še v Milano, zatem pa vendarle pride tudi v Ljubljano. Prazniki so namreč za ovinkom in le mislimo si lahko, kako pogreša svojo družino in prijatelje, ki so ostali v domovini.

In kaj pravzaprav počne v Avstriji? Sodeč po njenih objavah na družbenih omrežjih, ji ni hudega. Med raziskovanjem svoje petzvezdične hotelske nastanitve je namreč zakorakala v sveže zapadlo snežno odejo, medtem ko je imela na sebi zgolj snežne škornje in, no, še eno odejo.

Ob svojo fotografijo razgaljenega telesa pa je plavolaska zapisala: "Prebujam se v zimsko pravljico. In to je samo opomnik, da smo ljudje vseh različnih oblik in velikosti. Zato bodite vedno samozavestni in ponosni na to, kar ste. In ne pozabite se imeti radi. Samozavest je vaš največji modni dodatek."

In v resnici se z njo ne bi mogli bolj strinjati. Pozornost pritegnjena, sporočilo sprejeto. Zdaj pa hitro na toplo, pljučnica za božič še nikoli ni bila zabavna!

Avtor: M. M.
Foto: Maja Malnar/Instagram

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov ali pa Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj


oddajte komentar

preberite tudi

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Tantrični seks za začetnike (vse, kar morate vedeti)

Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

ne spreglejte