Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Predstavitvena informacija

3 top trendi za poletni make-up

2.6.2021 ob 5:23 | Foto: Getty Images, Mastercard | Avtor: P.I.

3 top trendi za poletni make-up

Že čutiš, da je poletje pred vrati?  Z njim prihaja tudi več modnega navdiha in mladostniške razigranosti. Prihaja nova make-up rutina, s katero boš še bolj zažarela.   

Ali si vedela, da je šminka najpogosteje uporabljeno ličilo na svetu? Takoj za njo pa je maskara. Vendar v tvoji torbici z ličili to poletje ne smejo manjkati tudi  barvita senčila, svinčnik za oči in  rdečilo za lica.

Da bodo tvoji poletni stajlingi tudi trendovski in bodo resnično poudarili vse, kar je najlepše na tebi, preveri, kateri trije videzi bodo najbolj zaznamovali letošnje poletje.


Pri nakupu lepotnih izdelkov v fizičnih in spletnih trgovinah pa to poletje potrebuješ le eno kartico: debetno kartico Mastercard. V eni obliki so združene vse funkcije, ki jih potrebuješ. Omogoča ti nakupovanje na vseh napravah in vseh kanalih, bodisi prek spleta, POS-terminalov, doma in v tujini. Tako bodo nova ličila le klik stran.


Lepotni trendi za letošnje poletne dni:

#Naravni videz

Temu videzu bi lahko rekla tudi nazaj k naravi, saj je tako diskreten, da bo komaj opazen. Ga bo pa ravno prav, da boš poudarila oči, ustnice in lica.

Kakšen je končni učinek? Čista in rosna koža z rahlo zardelimi lički, ustnicami nevtralnih tonov, počesanimi naravnimi obrvmi in zavihanimi trepalnicami.

Takšen make-up je primeren za preproste dnevne pustolovščine - za sprehod, kavico s prijateljicami, nakupovanje ali za romantičen poletni sprehod ob obali.  S takšnim videzom boš poudarila svojo naravno lepoto in mladostno iskrivost. Nedvomno boš osupljiva! 

Kaj potrebuješ:  BB kremo, prozorno šminko, maskaro in senčke nežnih barv.

#Večbarvne veke  

Ta videz je primeren za drzne ljubiteljice najbolj ekstravagantnih modnih trendov in seveda za tiste, ki želijo izstopati prav na vsakem koraku.

Vse, kar potrebuješ, je dobra in raznovrstna barvna paleta senčk, s katero boš lahko začela svojo umetniško ustvarjalnost. Izberi živahne poletne tone, ustvari mavrično kombinacijo. Če pri ličenju še nisi tako vešča, ti predlagamo, da si z nanosom pazljiva in posamezne tone dodajaš postopoma, pri bolj živahnih barvah namreč  lahko zelo hitro dosežeš preveč barvitosti.

S kombiniranjem različnih barv boš pričarala videz čudovitih, polnih oči, z izbiro pravih barvnih odtenkov pa boš lahko še bolj poudarila barvo svojih oči.  

Kaj potrebuješ:  BB kremo, raznoliko paleto senčk, ki odsevajo živahne poletne odtenke, svetlečo šminko, rdečilo za lica.

#Klasičen »cat eye«

To je prvovrsten retro slog ličenja, ki je v zadnjem obdobju postal spet pravi modni hit.

Za takšen videz ne potrebuješ veliko ličil, predvsem mirno in spretno roko, s katero boš lahko zarisala črte, ki bodo zelo dobro poudarile tvoje oči.

Kombiniraš ga z drznimi obrvmi, dolgimi trepalnicami in matiranimi ustnicami nevtralne barve.

To je make-up kombinacija, ki jo lahko nosiš na vseh priložnostih – bolj nežno poudarjen eye liner za dnevne stajlinge, nekoliko bolj izrazito pa za večerne kombinacije. To je klasika, ki vedno znova osupne.

Kaj potrebuješ:  BB kremo, črn eye liner, šminko nevtralne barve, barvico in krtačko za obrvi, rdečilo za lica.


Znamke ličil ponujajo veliko različnih izdelkov, ki ti lahko pomagajo pri kreiranju enega ali vseh make-up trendov letošnjega poletja. Pri nakupu ti pomaga debetna kartica Mastercard, ki poskrbi za malenkosti, ki naredijo dan neprecenljiv. Kartica ti omogoča nakup ličil v fizični trgovini ali prek spleta. Poleg tega pa z njo lahko plačuješ na vseh napravah in na vseh kanalih, doma in v tujini.

Če izdelka ni v fizični trgovini, se ne ustraši nakupovanja prek spleta. Debetna kartica Mastercard te dodatno zavaruje s storitvijo Mastercard Identity Check, kjer pred opravljenim nakupom še dodatno preveri vašo identiteto. Če bi nekdo zlorabil tvojo kartico, pa te ščiti storitev Zero Liability - nična odgovornost, kjer kot imetnik kartice nisi odgovorna za nakupe, ki jih boš opravila.

Z debetno kartico Mastercard plačuješ direktno s svojega transakcijskega računa, tako da imaš sprotni pregled nad financami in tako ne zapravljaš preveč.


Naročnik oglasne vsebine je Mastercard

preberite tudi

To se bo zgodilo, če boste dan začeli z ljubljenjem

Zato nikoli nikogar ne prosite za ljubezen

Presenetljiv vpliv zime na seksualnost moških

ne spreglejte