Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

15 sekundni trik za čudovito sijočo kožo

Nanj prisegata tudi Kate Moss in Karlie Kloss.

27.12.2017 ob 6:15

obraz_micna.jpg

Je povsem brezplačna in po zagotovilih znanih imen s svetovne estrade več kot učinkovita. Nanjo je prisegala že legendarna Joan Crawford, med drugimi pa ji sledita tudi Kate Moss in Karlie Kloss. Gre za nego obraza z ledeno vodo. 

Kaj to pomeni in kako deluje?

Opozorilo: zadeva ni ravno prijetna. Kajti ključ do uspeha je, da svoj obraz ledeno mrzli vodi, lahko pod curkom ali v umivalniku, izpostavljate vsaj 15 sekund ter po nekaj sekundah predaha ponovite vajo. Za najboljše rezultate to ponavljajte približno deset do dvajset minut.

Dolgotrajno?

Da. A rezultati vas bodo po mnenju zvezdnic zagotovo navdušili. Kajti s tem boste spodbudili pretok krvi v koži, prav tako se bodo skrčile v njej prisotne drobne kapilare in znebili se boste tiste zoprne rdečice, ki jo običajno skrivate s pudrom. A ne samo to, po sedmih dneh takšne nege se bodo na koži zmanjšala vnetja, okrepil pa se bo vaš imunski sistem.

"Mrzla voda je odlična za kožo. Že s tem, ko jo za kratek čas osvežite z ledenim pljuskom, postane bolj sijoča," se strinjajo strokovnjaki s področja nege polti, med njimi Kay Greveson in dodaja, da se bodo pod vplivom mrzle vode skrčile tudi pore, s tem pa se bosta izboljšala tako tekstura kot videz polti.

Ko boste torej v kopalnici naslednjič skrbeli za svoj obraz, mu privoščite pravo polarno razvajanje. Ne bo vam žal.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

»Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze

Izpoved ljubice: »Spim s poročenimi in jim tako rešujem zakon, ta mesec prihajam v Dubrovnik«

ne spreglejte