Spletna mesta podjetja Delo d.o.o., (delo.si, slovenskenovice.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? Soglašam Več informacij

VAŠA SVETOVALKA ZA MODO, LEPOTO IN ŽIVLJENJSKI SLOG

Oglaševanje

Delova brezplačna lifestyle aplikacija Mična, ki bralke z nasveti, idejami in novičkami razveseljuje od februarja letos, se je razširila na splet.

 

Zaživela je spletna stran www.micna.si, ki je bralkam na voljo, kadar sedijo pred računalnikom in se želijo sprostiti ter prebrati kaj lepega. Na spletni Mični bodo našle podobne vsebine kot na aplikaciji, vendar v bolj razširjenih različicah, več intervjujev in modnih vpogledov. Spletna stran omogoča večji pregled nasvetov in idej, hitrejše manevriranje med rubrikami, pa tudi vpogled v najbolj brane članke.

 

Micna.si uporabnici prinaša dober pregled člankov in lepo spletno izkušnjo. Bralka bo na prvi strani našla tri izpostavljene članke dneva, še vedno pa jo bo tako kot na aplikaciji čakal nasvet dneva. Spletna Mična ji bo pomagala, da bo lahko delila svoje najljubše vsebine po Facebooku in Pinterestu, kjer je Mična aktivna že od začetka. Uporabnice, ki jih je iz tedna v teden več, se bodo lahko prijavile tudi na elektronsko obveščanje, in tako bodo vedno na tekočem.

 

Spletna Mična je nastala v želji približati se uporabnicam, kadar odložijo telefone in tablice ter si želijo vsebine o modi, lepoti in zdravem življenjskem slogu prebrati tudi med malico v službi ali doma, ko brskajo po internetu.

 

 

 

Bi radi oglaševali na Mični?

Za cenik oglaševanja in ponudbo se, prosim, obrnite na vodjo digitalnega oglasnega trženja:

Tadej Rovtar

tadej.rovtar@delo.si

T +386 1 4737 564

M +386 51 378 543