Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Takšno bo leto 2023 za device: te priložnosti morate izkoristiti!

Če ste rojeni v astrološkem znamenju device, si poglejte, kaj se vam obeta v letu 2023.

11.11.2022 ob 6:46 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Takšno bo leto 2023 za device: te priložnosti morate izkoristiti!

Z letom 2023 se devicam napoveduje uspešno leto. Rojeni v tem znaku lahko pričakujejo harmonično in prijetno obdobje.

Jupiter bo poskrbel, da bodo zadeve v zvezi ali zakonu cvetele zlasti v prvih treh mesecih, entuziazem, ki ga bodo izžarevale device, bo pripomogel k uspehu vsega, česar se bodo lotile.

To bo leto neštetih priložnosti in kariera se bo razvijala v pravo smer. Poslovna partnerstva bodo prinašala pozitivne rezultate, skratka, pred devicami je obdobje napredka, harmonije, optimizma in tudi duhovne rasti.

Ljubezen

Leto 2023 bo z vidika ljubezni odlično tako za samske kot za device v zvezi.

Venera in Mars bosta poskrbela, da se bo začelo harmonično. Včasih se bodo sicer porajali občutki, da želi partner devico nekoliko nadvladati, v tem primeru bo potreben trud, da bi skupaj ohranila harmonijo.

Samskim devicam se obeta srečanje z osebo, ki bi lahko postala njihov partner ali celo zakonec, poročenim se nasmiha naraščaj.

Družina

Na družinske zadeve bodo v letu 2023 v največji meri vplivali Jupiter, Saturn in Mars.  

Vpliv Jupitra bo sicer lahko v družinske odnose vnesel nekaj disharmonije, bo pa te njegove učinke blažil Saturn, ki bo v največji meri zaslužen za razumevanje med člani širše ali ožje družine.

Mars bo na tretji strani poskrbel za pestro dogajanje znotraj te skupnosti in bo devicam hkrati omogočil, da bodo v večini primerov zadeve prevzemale v svoje roke.

Kariera

V prvi čretini leta 2023 bo Jupiter doprinesel k znatnemu napredku na kariernem področju. Device bodo deležne močne podpore kolegov in nadrejenih, vodstvo bo prepoznalo njihovo predanost in jo primerno nagradilo.

Poslovneži, rojeni v tem znaku, bodo želi uspehe preteklih investiciji in partnerstev.

Po mesecu aprilu se sicer lahko pojavijo zdravstvene težave, ki bodo vplivale na kariero, bo pa pozitiven vpliv Saturna doprinesel k temu, da težave ne bodo pustile trajnih posledic.

Finance

Leto 2023 bo za device odlično tudi z vidika financ, za kar bo najbolj zaslužen vpliv Jupitra. Ta bo v največji meri doprinesel k temu, da bodo prilivi redni in dokaj veliki.

Veliko bo priložnosti za uživanje v premoženju, skratka, finančni tokovi bodo odlični.

Po mesecu aprilu bo Jupiter premoženju zagotovil nov zanos. Dodatni zaslužki bodo odprli možnosti za večje nakupe, tudi nepremičnine, za nakupe luksuznih predmetov in za razvajanje vseh družinskih članov. 

Zdravje

Zdravje bo devicam v letu 2023 dobro služilo, le po mesecu aprilu se lahko pojavijo nekatere kronične ali akutne težave, ki pa bodo zaradi obetavnih razvojev dogodkov na vseh ostalih področji, zlahka premagljive in ne bodo pustile trajnih poledic.

Se pa devicam vendarle priporoča redne preglede pri zdravniku in predvsem dovolj telesne aktivnosti, uravnotežene prehrane in spoznavanje z načini za blaženje stresa.

Potovanja

Položaj planetov v letu 2023 bo za device z vidika potovanj dober. Jupiter in Saturn jih bosta ponesla čez oceane, ta potovanja ne bodo le prijetna, temveč tudi donosna.  

Poslovneži bodo na njih predstavljali svoje ideje, zamisli in produkte in mimogrede povečevali profit.

Na splošno

Na splošni torej device v letu 2023 čakajo same lepe stvari. Cvetelo bo poslovno, cvetelo bo finančno, ljubezensko in družinsko življenje.

Vsaka težava, ki se bo na teh področjih pojavila, bo po zaslugi planetov ter analitičnega razmišljana devic zlahka premagljiva.

Tudi zdravje jim bo načeloma dobro služilo, ne bo pa odveč malce več previdnosti s tega področja in seveda primerna skrb za dobro počutje ter zdravo telo.

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Ste po horosopu rak? Leta 2023 se boste soočali s tem!

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 3 znaki, ki jih čaka čudovita zima (za enega bo prav magična)


oddajte komentar

preberite tudi

Test za zaljubljence: rešita ga skupaj in ugotovita, kako dober par sta

6 znakov, da ljubite napačnega

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

ne spreglejte