Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Takšna presenečenja leto 2023 pripravlja kozorogom

Rojeni v astrološkem znamenju kozoroga lahko pričakujejo kar nekaj sprememb.

18.11.2022 ob 8:01 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Takšna presenečenja leto 2023 pripravlja kozorogom

Rojenim v znamenju kozoroga se v letu 2023 napoveduje kar nekaj velikih življenjskih preobratov. Vpliv Jupitra v začetku na družinsko dinamiko ne bo najboljši, na splošno bo zadovoljujoča materialna plat, zlasti od januarja do maja tudi razmerja.

Se pa bo tekom leta odpiralo kar nekaj dilem in po temeljitem razmisleku bo sprejetih nekaj pomembnih odločitev.

Tudi z vidika financ. Te bi lahko ogrozile nepremišljene in na prvi pogled mamljive naložbe ter ponudbe, ki bi lahko škodovale poslu in denarnemu toku.

Nasvet, ki se zato glasi je: kozorogi naj se izogibajo tveganim naložbam.

Ljubezen

Ljubezensko področje bo za kozoroge v letu 2023 dobro. V odnosu s partnerjem ne bo prihajalo do večjih trenj, vse bo teklo gladko, morebitne zadrege in spori bodo premagani s komunikacijo in s sodelovanjem.

Obdobje od januarja do maja bo posebej spodbudno in kozorogom, ki še niso poročeni, se lahko v tem času obeta zaroka ali celo zakon.

Družina

Začetek leta 2023 bo s tega vidika nekoliko problematičen, kajti na družinsko dinamiko bo vplival Jupiter.

Po mesecu aprilu se bodo zadeve umirile, družinsko okolje bo prijetno, prežeto s sodelovanjem in mnogimi družinskimi praznovanji.

Kariera

Zaposleni si lahko obetajo skromne napredke.  Vpliv Jupitra bo ugoden, štrene pa bo nekoliko mešal Saturn. Kljub temu bo na delu vladala harmonija v odnosih z zaposlenimi in nadrejenimi. Od časa do časa se bodo na področju kariere pojavile na prvi pogled nepremagljive ovire.

Prav zaradi navidezne stagnacije se bo mnogo kozorogov odločilo za menjavo kariere. Vsekakor pohvalno, a zvezde opozarjajo: nobenih nepremišljenih korakov.

Finance

Vpliv planetov na finančno stanje kozorogov bo ob pravih odločitvah dokaj ugoden. Prihodki bodo stabilni in redni, denarja bo dovolj tako za sprotne izdatke kot za varčevanje in investicije.

Mogoč bo nakup nepremičnine ali avtomobila.

Zdravje

Obeti na področju zdravja so za leto 2023 dobri. Kozorogi bodo tako fizično kot mentalno fit, kar bo vidno na vseh plateh življenja. Res je, da se lahko pojavi nekaj manjših težav, ki pa bodo premagljive s primernim načinom življenja, zlasti s pravilno prehrano in redno vadbo.

Tudi osvajanje sprostitvenih tehnik, denimo joge ali meditacije, ne bo odveč.

Potovanja

Tudi z vidika potovanj bo leto 2023 dobro leto. Ne bo sicer veliko daljših, bo pa več krajših potovanj, tudi s poslovnim ozadjem.

Ta bodo najpogostejša v začetku leta.

Pod črto

V letu 2023 se kozorogom obeta nemalo napredka, s pravo podporo bodo dosegali pomembne stvari, ki bodo izboljšale njihov način življenja.

Pomembno pa je, da si zastavijo realne cilje, da pred pomembnimi odločitvami temeljito razmislijo in so v sem, kar počnejo, pošteni do sebe in drugih.

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Tehtnica in horoskop za leto 2023: Bodite pozorni na začetek leta!

Morda vas zanima tudi: Takšno bo leto 2023 za device: te priložnosti morate izkoristiti!


oddajte komentar

preberite tudi

Test za zaljubljence: rešita ga skupaj in ugotovita, kako dober par sta

6 znakov, da ljubite napačnega

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

ne spreglejte