Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Ljubezenski horoskop za oktober: To vam napovedujejo zvezde

Takšne načrte so za mesec oktober za vse astrološke znake skovale zvezde.

1.10.2021 ob 5:15 | Foto: Jovan Mandic/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ljubezenski horoskop za oktober: To vam napovedujejo zvezde

Oktober je lep mesec: vse se obda s pisanimi jesenskimi barvami, še vedno nas, kadar ni dežja, razvaja toplo sonce, dnevi so kot nalašč za izlete in sprehode v naravo, morda pa tudi za iskanje nove ali utrjevanje stare ljubezni.

Kaj vam, glede na vaše znamenje, za ta oktober na ljubezenskem področju obljubljajo zvezde?

Oven

Ker bo oktobra Venera potovala skozi strelca, ne pričakujte kakšnih posebnih premikov na tem področju. Tisti, ki ste samski, si ne obetajte nove ljubezni, tisti v zvezi pa ne pričakujte kakšnega posebnega zanosa s strani partnerja. Ta bo velikokrat prezaposlen, da bi vam namenjal pozornost, ki jo po vašem prepričanju zaslužite.

Dobro izkoristite 26. oktober. Venera bo tedaj v ozvezdju Neptuna in bo ustvarila idealne pogoje za seks sprave ali vsaj za nežno razvajanje na kavču.

Bik

Partnerstvu boste več pozornosti začeli namenjati šele, ko bo nastopilo obdobje škorpijona, torej po 23. oktobru. Pred tem se boste bolj kot zvezi, posvečali sebi in svojim notranjim bitkam.

V zadnji tretjini meseca boste šele podrli čustvene zidove, ki vas bodo obdajali prej, obdobje škorpijona pa vam v nadaljevanju namenja seksi in vročo jesen.

 

Dvojček

V oktobru lahko dvojčki pričakujete pestro ljubezensko dogajanje. Tisti, ki ste v razmerju, boste imeli ogromno volje in moči za oživljanje iskric, za eksperimentiranje v postelji in za druge načine potrjevanja ljubezni ter strasti.

Od 18. oktobra bo nadvlado nad vašo komunikacijo prevzel Jupiter, kar bo vidno tako na že obstoječih zvezah kot pri snovanju novih odnosov. Povedano drugače: jezik vam bo tekel kot namazan, vedeli pa boste tudi, kdaj vaš partner potrebuje malo prostora samo zase.

Rak

Do desetega oktobra bo nad vami bdel planet odgovornosti, Saturn. Rakom sicer oktober ne namenja kakšnih posebnih pretresov. Izjema so le tisti, ki so pred nedavnim okusili razhod in še vedno objokujejo njegove posledice.

Oktobra se boste soočali s še zadnjimi odmevi nekdanje zveze in zdelo se vam bo, da so zadeve znova postale težje. Na srečo bodo proti koncu meseca ti občutki vse manj opazni in moteči.

Lev

Čez poletje ste spoznavali svoje najbolj globoke kotičke intime in sedaj je čas, da tisto, kar ste se naučili, ponesete v prakso. Skozi vašo hišo ljubezni bosta ta mesec potovala tako Saturn kot Jupiter, kar ne pomeni le, da boste prihajali v stik z mnogimi potencialnimi partnerji, prav tako boste samski lahko v tem obdobju spoznali nekoga, komur bi se bili pripravljeni zavezati.

Označite 26. oktober. Pogoji bodo odlični za res vroč seks.

Devica

Še vedno na vas vpliva polna luna z 20. septembra, ki na vašo zvezo oziroma ljubezensko življenje ni imela najboljšega vpliva.

Za kar ste menili, da je trden odnos se je izkazalo, da je le fantazija. Na srečo se bodo od 6. oktobra naprej zadeve poravnale in dobili boste priložnost, da zakrpate razpoke ali že končno na kavo povabite tistega srčkanega prijatelja, s katerim se že tako dolgo spogledujete.

Tehtnica

Pod vplivom Jupitra in Saturna boste prišli do nekaj pomembnih ljubezenskih spoznanj. Odkrili boste globoke kotičke intime in spoznali, kaj je resnična, globoka ljubezen.

Naslednja polna luna v ovnu vam bo zagotovila idealne pogoje za tesnejšo povezavo s sedanjim ali, za trenutno samske, z novim partnerjem.

Škorpijon

Zadnja polna luna, 20. septembra, je dodobra razširila vaša seksualna obzorja. Odkrili ste stvari, ki jih niti sami niste pričakovali. Tisti v resnih zvezah ste v razmerje ponesli ogromno adrenalina, samski ste uživali v naključnih vročih nočeh.

Vse to se bo nadaljevalo še vsaj do 18. oktobra in nikar se zato, ker uživate, ne počutite krive. Kajti vse, kar trenutno doživljate, si zagotovo tudi zaslužite.

Strelec

Vaše družabno življenje bo do 18. oktobra, čeprav bo Merkur še retrograden, na vrhuncu. Vsi se bodo hoteli družiti in zabavati z vami, samski boste prav ob teh priložnostih morda naleteli na osebo, ki bi vam v življenju lahko veliko pomenila.

Zaradi retrogradnosti Merkurja se bodo zadeve sicer odvijale počasi, a oktober vam nastavlja prave temelje za nekaj več. 20. oktobra, na oktobrsko polno luno, vas najbrž čaka razburljiv zmenek.

Kozorog

Venera potuje skozi strelca in do 7. oktobra čas ne bo naklonjen vaši ljubezni. Morebitni partnerji bodo iz vašega življenja izginili preden bi shranili njihove telefonske številke, tudi tisti v zvezah z življenjskim sopotnikom ne boste našli prave povezave.

Šele romantični pobeg 26. oktobra bo v vajin odnos vnesel nekdanjo iskrico.

Vodnar

Tako poslovna kot intimna razmerja bodo ta mesec pri vas na preizkušnji. Napetosti bodo zlasti opazne okoli 6., ko bo mlada luna v ozvezdju tehtnice in bodo vrhunec dosegle 9., nato pa se bodo začele umirjati.

Čas bi bil, da pustite zamere v preteklosti in odprete novo poglavje vaše zveze. Vsekakor je to lahko lepo in obetavno.

Riba

Oktobra bosta s partnerjem polna načrtov, žal bosta med uresničevanjem teh vedno znova naletela na ovire. Zdi se, da zadeve nikakor ne stečejo, kar bo med vama pripeljalo do napetosti, te bodo najbolj opazne 9. oktobra.

Temeljit pogovor in iskanje razlogov za težave v zvezi ter zrenje v prihodnost, namesto vračanje v preteklost, pa bodo odprli nove poti in možnosti za lepše nadaljevanje.

Povzeto po Pure Wow.

Preberite še: Horoskop: Teh šest astroloških znakov se najbolje poljublja

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Ta znamenja vam bodo zlomila srce


oddajte komentar

preberite tudi

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

ne spreglejte