Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Ti štirje astrološki znaki so v postelji pravi akrobati

Telesne sposobnosti in bujna domišljija še kako oplemenitijo seks z določenimi astrološkimi znaki.

30.6.2020 ob 5:30 | Foto: nd3000/Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Ti štirje astrološki znaki so v postelji pravi akrobati

Seks je čudovit, strasten in v intimnem odnosu zavzema pomembno vlogo. Zadeve med rjuhami so seveda tudi zabavne in neredko polne presenečenj. Zlasti, če vam družbo dela katerih od sledečih astroloških znakov, ki so po pisanju portala Miss7 pravi akrobati v postelji.

Škorpijon

Škorpijona krasita neizmerna strast in močan seksualni naboj. Med intimnim aktom se povsem prepusti domišljiji in prevzame nadzor nad dogajanjem.

Ni sebičen in vase zaverovan ter se trudi, da bi tudi partnerju pričaral užitke, kar mu po zaslugi domiselnosti in norih idej praviloma tudi uspe. On pozna in izvede vse mogoče poze in z njim v postelji (kuhinji, na balkonu … ) nikoli ni dolgočasno.

Lev

Lev premore intenzivna čustva in veliko strasti, kar do izraza seveda pride tudi v postelji. Poleg tega se ponaša z visoko samozavestjo in nikoli ne dvomi vase ter v svoje sposobnosti, hkrati se vselej potrudi, da tisti, ki je z njim, med rjuhami uživa prav v tolikšni meri, kot on sam.

Rad preizkuša nove položaje, katerim je zaradi izjemnega nadzora nad telesom vselej kos, opazuje in posluša drugo stran ter jo do užitka pripelje na načine, o katerih ni nikoli niti sanjala.

Strelec

Strelec je športnik po naravi. Vzdržljiv in močan, kar pokaže tudi v postelji. Seks z njim velikokrat spominja na dolg trening, vendar je kljub temu poln strasti in užitka.

Ker mu veliko pomenita samozavest in samospoštovanje, je vedno pozoren na to, da tako kot on, uživa tudi tisti, ki mu dela družbo. Noče namreč tvegati, da bi bil deležen negativne kritike.

Bik

Zdravje in fit telo sta rojenim v tem znamenju prioriteti. In prav zaradi njih je bik čudovit ljubimec. V njegovi družbi so seksualne pustolovščine kot na dlani, obvlada najbolj divje spolne položaje, eksperimentira in izživlja neizmerno veliko domišljije.

Seks z bikom je vedno nekaj posebnega. Zaradi telesne pripravljenosti pa je v postelji pravi akrobat.

Preberite še: Horoskop: Moški, rojeni v teh astroloških znakih, so najvzdržljivejši ljubimci

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najbolj skrite fantazije astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

Največje stiske druge žene

Stara sem 42 let: nikoli si ne dovolim teh desetih napak!

Trije znanstveni razlogi, zakaj ženske privlačijo poraščeni moški

ne spreglejte