Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Šest genialnih astroloških znakov z izjemno inteligenco

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki bi jih upravičeno lahko poimenovali kar geniji.

24.5.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Šest genialnih astroloških znakov z izjemno inteligenco

Visoka inteligenca zaobjema veliko postavk in še zdaleč ni omejena zgolj na dosežke na različnih inteligenčnih testih. Med dokaze o izjemnih umskih sposobnostih sodijo tudi praktično razmišljanje, hitra sposobnost prilagajanja, prepoznavanje in upoštevanje čustev drugih in sebe, smisel za humor, iznajdljivost in še bi lahko naštevali.

Kateri astrološki znaki pa se, glede na prej omenjeno, ponašajo z izjemnimi umskimi sposobnostmi? Odgovore ima Your Tango.

Vodnar

Vodnarji na vse gledajo skozi oči razuma. Oni so se sposobni čustveno odmakniti od domala vsake situacije in jo analizirati zgolj na racionalni ravni. To jim omogoča, da najdejo rešitev iz vsake zadrege.

Njih nič ne more spraviti s tira, v še tako zapletenem položaju ostanejo hladni, praktični in domiselni.

Ob tem so rojeni v tem znaku še odprti za zamisli in ideje drugih. Informacije in rešitve črpajo od vse povsod ter vedno najdejo tisto, kar lahko njim ali drugim pomaga. Kar je nedvomno jasen dokaz visokih umskih sposobnosti.

 

Devica

Device cenijo vse, kar jih obdaja. Tudi stvari, ki jih drugi jemljejo kot same po sebi umevne. Če na določeno vprašanje nimajo odgovora ali za težavo ni rešitve, bodo device vse sile uperile v to, da bi se do nje dokopale.

Reševanje težav je zanje izziv, ki so ga vedno pripravljene sprejeti, saj na takšen način same preizkušajo svoje sposobnosti, ki jih praviloma nikoli ne razočarajo.

Kozorog

Kozoroge odlikuje analitičen, metodičen in oster um, po zaslugi katerega sprejemajo modre odločitve. Niso impulzivni, temveč o vsaki odločitvi dobro razmislijo in jo pretehtajo, hkrati razmislijo tudi o njenih posledicah.

Ob tem so še zelo vztrajni, predani in se ne bojijo morebitnih napak, temveč se prav na njih učijo ter po njihovi zaslugi rastejo in zorijo.

Škorpijon

Škorpijona praktično ni mogoče prevarati, saj se rojeni v tem znamenju ponašajo z izjemnimi mentalnimi sposobnostmi in inteligenco. Pronicljivi posamezniki informacije pridobivajo iz vsega, kar jih obdaja, znajo ločiti prave od napačnih ter znajo prepoznati namere in nakane drugih.

Ker so pozorni na malenkosti, ki jih drugi praviloma spregledajo, so vedno v prednosti. Pa naj bo v smislu poklicne poti ali osebnih odnosov.

Dvojček

Dvojčki premorejo hiter um in prav takšen jezik. Kombinacija, zaradi katere jih tudi drugi prepoznajo kot inteligentne in sposobne posameznike. Hkrati jih krasi smisel za humor, vse to pa je kombinacija, zaradi katere se ponašajo z genialnimi sposobnostmi.

Če k temu dodamo še ustvarjalnost in domiselnost ni dvoma, da so upravičeno na tem seznamu.

Riba

Ribe sicer niso tipični geniji. One premorejo veliko ustvarjalnosti in visok inteligenčni kvocient, a velikokrat se izgubijo v sanjarjenju.

Imajo nešteto idej, ki jih prav zaradi množice težko uresničujejo, najbolj pa jih kiti njihova čustvena inteligenca: občutljive ribe hitro zaznajo, prepoznajo in se odzivajo v skladu z občutki drugih.

Zaradi močnega šestega čuta zlahka presojajo značaje ljudi, s katerimi stopajo v stik ter tistim v stiski vedno z veseljem pomagajo. Zato so tudi one na lestvici najbolj inteligentnih astroloških znakov.

Preberite še: Horoskop: Šest znakov, ki nikoli ne bodo spustili svojih meril

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet najbolj nesebičnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

To so znaki, da je vaš partner nezrel (kar vam jemlje energijo in krade čas)

Kako lahko odkrijete, če vas bo moški, s katerim se dobivate, prevaral

Pet težkih, a učinkovitih načinov za celjenje zlomljenega srca

ne spreglejte