Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Šest znakov, ki nikoli ne bodo spustili svojih meril

Rojeni v nekaterih astroloških znakih ostajajo zvesti svojim merilom in pričakovanjem.

13.5.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest znakov, ki nikoli ne bodo spustili svojih meril

Na svetu nas je res veliko. Zato pri iskanju sorodne duše ni treba zanemarjati svojih kriterijev in pristati na nekaj, kar ni tisto pravo. Bolje je iskati naprej, kar rojeni v nekaterih astroloških znakih dobro vedo. Kateri so tisti, ki nikoli ne spuščajo meril, pa navaja Your Tango.

Vodnar

Vodnar dobro ve, kaj bi rad in od tega nikoli ne odstopa. Ob sebi potrebuje človeka, ki ga razume in upošteva, da so rojeni v tem ozvezdju neodvisni ter veliko časa in energije namenjajo odkrivanju načinov za izboljšanje sveta.

Zato vodnar nikoli ne bi pristal na zvezo z nekom, ki se nanj preveč zanaša, je od njega odvisen in ne razume ciljev, ki jih hoče za vsako ceno doseči.

Oven

Ovni zaupajo vase ter dobro vedo, kaj bi v življenju radi. Prav tako se zavedajo svoje prave vrednosti in ta zavest jim ne dopušča, da bi se ustalili ob nekom, ki si jih po njihovem mnenju ne zasluži.

Oni brez težav povedo, kaj bi radi in kaj pričakujejo. A če njihove besede ne padejo na plodna tla, so naveličani ponavljanja enih in istih pričakovanj ter zahtev in brez pomisleka končajo zvezo.

 

Dvojček

Radovednost je tista, ki dvojčke vedno žene naprej in jim preprečuje, da bi se v zvezi kdaj resnično ustalili. Oni na vse mogoče načine preizkušajo življenjskega sopotnika, ga tako spoznavajo ter odkrivajo ali je res tisti pravi.

Če se na koncu izkaže, da ni, ne oklevajo, temveč zaprejo poglavje in gredo srečo preizkušati na drug teren.

Lev

Strast je za leva nepogrešljiva sestavina zveze. O njej se on ni pripravljen pogajati za nobeno ceno.

Ko strast začne umirati, se lev začne spraševati, zakaj ostati. Ne, ne bo se za vsako ceno sprijaznil z razmerjem brez isker in plamenov. Raje ga bo končal in poiskal odnos, v katerem teh ne bo manjkalo.

Škorpijon

Škorpijon ve, kaj v razmerju želi in pričakuje. To, da bi se temu odpovedal bi zanj bilo, kot bi se odpovedal ljubezni.

Rojeni v tem znaku želijo uspeh na vseh področjih, zlasti pa v ljubezni. Prav zato za nobeno ceno ne bi pristali na odnos, za katerega se jim zdi, da mu uspeh pač ni dan.

Strelec

Rojeni v ozvezdju strelca so izjemno optimistični in verjamejo, da bodo nekoč spoznali nekoga, ki je zanje idealen partner.

To, da bi pristali na manj, bi zanje pomenilo, da so izgubili vero v pravo ljubezen. V težnji po iskanju te zato brez težav končajo odnos, za katerega se jim zdi, da ni idealen.

Preberite še: Le nekdo, ki zmore to, je lahko vaša sorodna duša (horoskop)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Kdo med karanteno uživa in kdo najbolj trpi (glede na znak)


oddajte komentar

preberite tudi

Vrste seksa, ki jih preprosto morate doživeti

Odgovori na šest najbolj neprijetnih seksi dilem: Priznati ali zamolčati afero, spolno bolezen …

Zakaj se včasih spremeni velikost vagine in kako to vpliva na seks

ne spreglejte