Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki jih rado zanese v ekstreme

Rojeni v nekaterih astroloških znakih res ne poznajo zmernosti.

22.12.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki jih rado zanese v ekstreme

Srednja pot, najboljša pot, pravi reklo, ki pa ga rojeni v določenih astroloških znakih ne upoštevajo. Kajti oni ne poznajo zmernosti, temveč kaj radi zaidejo v skrajnosti. Kateri so ti znaki in kje jih največkrat zanese, razkriva Your Tango.

Oven

Oven na tem seznamu ni presenečenje. On je največji ekstremist. Ne zgolj, ko gre za fizične podvige (ki jih seveda ne manjka) temveč tudi, ko gre za glasno izmenjavo mnenj in da, tudi za maščevanje nekdanji ljubezni.

To lahko oven pripelje do takšnih skrajnosti, da se ga človek kar ustraši že samo ob poslušanju o njegovih načrtovanih taktikah in prijemih.

Skratka, če kdo ne pozna srednje poti, so to nedvomno tisti, rojeni v znamenju ovna.

Strelec

Tudi strelec je znan po skrajnostih, čeprav te niso tako vidne in očitne, kot pri ovnu. Rojeni v tem znamenju namreč svoje podvige raje ohranjajo zase in o njih ne razpredajo ter se z njimi ne ponašajo.

Res je sicer, da včasih pripravijo predstavo na rolki ali se spustijo s smučmi z vrha visoke gore ter tako požanjejo aplavz in začudenje, a še raje kar izginejo in se čez 20 let v tamkajšnjih tradicionalnih oblačilih oglasijo nekje iz Tibeta.

 

Dvojček

Dvojčki so nagnjeni k pretiravanju in ekstremnemu obnašanju. Nobena skrivnost ni, da se težko odločajo in da imajo dokajšnje težave pri sprejemanju ter izražanju lastnih čustev in občutkov.

Tedaj, ko jih prevzemajo, se umaknejo sami vase in se zaprejo pred celim svetom. Tisti, ki poznajo nekoga, rojenega v tem znaku in vedo, da je običajno izjemno družaben, morajo priznati, da gre za ekstremno obnašanje. Saj dvojčka lahko tedaj, ko se ukvarja sam s seboj, tudi več dni ali tednov ni na spregled.

Gre za nekakšen obrambni mehanizem, s katerim se skuša obvarovati pred nevarnostjo, ki po njegovem mnenju zaradi čustvene ranljivosti nanj preži v zunanjem svetu.

Devica

Ko devica nekaj zagovarja, to počne že skoraj fanatično. Zlasti, ko gre za njeno zdravje. Ona pozna vse zadnje trende vadbe ter prehranjevanja in je sposobna v dveh mesecih z zagreto vadbo ter strogimi dietami odvreči tudi 20 kilogramov.

In potem, zadovoljna z dosežkom, ure preživljati pred televizijo ter se krepčati s sladkimi ali slanimi pregrehami. Prav kar zadeva vadbe, prehrane, hujšanja in vsega, kar je povezanega z zdravjem in dobrim počutjem, se največkrat pokaže ekstremna narava devic.

Škorpijon

Znamenje, ki ne priznava meja. Predvsem, ko gre za fizične napore. Rojeni v ozvezdju škorpijona se ženejo do skrajnosti ter morebitne poškodbe zanje ne predstavljajo nobene ovire in ne bojazni. Oni obožujejo nevarnost ter tveganje na vseh področjih življenja, tudi v spalnici.

Grobi seks zanje nikoli ni pregrob, seksi maratoni nikoli predolgi in ne glede na to, kaj o tem meni tisti, ki jim greje posteljo, škorpijoni vedno dosežejo svoje. Kot rečeno, zanje ni meja in ne ovir.

Bik

Biki so sicer po naravi premišljeni in razumni, a to ne pomeni, da ne poznajo ekstremov.

Izkoristiti vse, kar življenje ponuja je moto bikov, ki največkrat do izraza pride na veselih zabavah. Prav rojen v tem znamenju je praviloma tisti, ki jih zna s svojim obnašanjem popeljati do skrajnosti.

Ko se zabava, se zabava, pa naj bo s petjem, plesom, dobro hrano ali z opojnimi pijačami. Roko na srce, bik zaradi njih največkrat omaga. Kajti preveč je včasih le preveč.

Preberite še: Horoskop: Čemu se morate odpovedati v novem letu (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To je tisto, kar najbolj potrebujete po slabem dnevu (glede na znamenje)


oddajte komentar

preberite tudi

Seksualna pozitivnost: Kaj to je in kdo je seksualno pozitiven

To so leta, pri katerih ženske najbolj uživajo v seksu

To so skrivnosti, ki jih ne upajo povedati svojim izbrancem (resnične izpovedi)

ne spreglejte