Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Vaša svetovalka za modo,
lepoto in življenjski slog

Horoskop predstavlja dva najbolj in dva najmanj trmasta astrološka znaka

Nekateri bi šli, da bi dosegli svoje, za vsako ceno z glavo skozi zid, spet drugi se raje prepuščajo toku življenja.

28.1.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop predstavlja dva najbolj in dva najmanj trmasta astrološka znaka

Čeprav trmo praviloma spremlja negativen prizvok je dejstvo, da prava količina te lastnosti velikokrat pomaga do zadanega cilja. A tako, kot povsod v življenju, je treba poznati pravo mero, torej vedeti, kdaj je vendarle treba popustiti in kdaj je pametno vztrajati.

Preveč trme pač ni dobrodošle, čeprav imajo rojeni v dveh astroloških znakih veliko težav, ko je treba dvigniti roke. Na drugem bregu so tisti, ki raje, kot bi vztrajali vsaj še malo, prehitro vržejo puško v koruzo.

Katera znaka spadata v prvi in katera v drugi predalček, odkriva Pure Wow.

Dva najbolj trmasta znaka

Bik

Seveda ste to pričakovali. Zemeljsko znamenje je znano po tem, da prisega na udobje, da ne mara sprememb, da ima v življenju najraje rutino in da zlepa ne odstopa od svojih idej, ciljev, načrtov.

Ko si nekaj zamisli, ne razmišlja o tem, da bi zadeve malo prilagodil razmeram, ko v nekaj verjame, ga ni mogoče prepričati, da se morda moti. Ne, bik je trmast, ne dvomi v svoj prav in raje, kot bi se včasih sprijaznil s tem, da se vsak lahko tudi moti ali da je cilj nedosegljiv, rine z glavo skozi zid. Ne glede na to, kakšne posledice to prinaša.

 

Kozorog

Trma kozoroga največkrat pride do izraza v povezavi z delom. Čeprav se včasih jasno pokaže tudi v odnosih.

Kozorog je po naravi marljiv, njegovo življenje poteka po ustaljenih tirnicah, ki jih dobro pozna in je prepričan, da so v življenju najboljše. Od njih ne odstopa, vselej vztraja, dokler ne doseže pričakovanega in se nikomur ni pripravljen podrejati.

Ne, on sebi in drugim vedno znova dokazuje, da zmore. Trma mu ne dopušča priznati, da je kdaj bolje malo popustiti ali spremeniti načrte.

Dva najmanj trmasta znaka

Riba

Bolj, kot na trmo in razum, se rojeni v ozvezdju ribe zanašajo na čustva in intuicijo. Zato pustijo, da jih nosi tok življenja in se ne obremenjujejo s tem, da bi ga usmerjali po svoje.

Če se nekje zatakne, brez pomisleka poiščejo drugačno pot in nove možnosti, brez težav spreminjajo načrte in hitro pozabijo na zadane cilje. Prilagodljive, empatične in tankočutne ribe pač ne premorejo niti kančka trme, kar ni vedno slabo. Kajti tudi prilagajati se je treba znati.

Dvojček

Dvojčki so kot bilke v vetru: prilagodljivi, velikokrat nedosledni in popustljivi. Naglo spreminjajo načrte, prepričanja prilagajo večini in so raje, kot uspešni, všečni.

Zaradi dvojnosti znamenja so velikokrat razklani: ena polovica bi ležala na plaži, druga bi ždela v pisarni, kar velikokrat izzove notranje boje. Te pa najlažje premagujejo s preprosto filozofijo: prepusti se toku, kar pomeni, da trma res ni zanje značilna značajska lastnost.

Preberite še: Horoskop: S čim se morate naslednje leto manj obremenjevati (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojene v teh štirih astroloških znakih so z leti vse lepše


oddajte komentar

preberite tudi

Dobrega poljubljanja se lahko naučimo (to je najboljša tehnika)

»Dragi bivši, hvala!« Pismo ženske, ki se je rešila destruktivne zveze

Izpoved ljubice: »Spim s poročenimi in jim tako rešujem zakon, ta mesec prihajam v Dubrovnik«

ne spreglejte